Kurek czerwony w białym sosie - Gurnard in white sauce - Gallinella in salsa bianca
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2015/03/kurek-czerwony-lub-morszczuk-w-biaym.html
#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski:To szybki sposób na smaczny efekt, regulujemy proporcje w zależności od ilości rybek, którymi dysponujemy. Pierw marynujemy rybki w krojonej w krążki cebuli, dodajemy sól i tymianek do smaku (od minimum 1/2 godziny do kilku godzin, przechowując w lodówce). Wymieszać rybki w białym sosie. U mnie były to: 2...
Najnowsze przepisy
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 7
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 14
Kotlety mielone z brokułem to proste, szybkie i wyjątkowo... ⇖ 14
Przepis na aromatyczny barszcz z pieczonych buraków.... ⇖ 15
Ciasto metrowiec z cappuccino Kto z nas nie zna przepisu... ⇖ 23
Kruche, zielone, mięciutkie i cudownie świąteczne. Te... ⇖ 18
Pyszny obiad? kolacja? czy może śniadanie? jak wolicie... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 405
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 309
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 298
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 246
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 193
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 178
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 156
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 126









































