Kurek czerwony w białym sosie - Gurnard in white sauce - Gallinella in salsa bianca
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2015/03/kurek-czerwony-lub-morszczuk-w-biaym.html
#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski:To szybki sposób na smaczny efekt, regulujemy proporcje w zależności od ilości rybek, którymi dysponujemy. Pierw marynujemy rybki w krojonej w krążki cebuli, dodajemy sól i tymianek do smaku (od minimum 1/2 godziny do kilku godzin, przechowując w lodówce). Wymieszać rybki w białym sosie. U mnie były to: 2...
Najnowsze przepisy
Rumiane placki z gotowanych ziemniaków zawsze kojarzą mi... ⇖ 10
Pieczone pierożki z piekarnika z duża ilością farszu to... ⇖ 51
Przepyszny bezglutenowy chlebek na słodko bazuje na... ⇖ 13
Krem z czekoladą Milka do tortu – aksamitny i delikatny.... ⇖ 17
Odchudzanie jest dla Ciebie synonimem męki i czasu, który... ⇖ 20
Makowa Dama z Brzoskwiniami to idealne ciasto makowe na... ⇖ 44
19.11.2025 Magda Czasem mamy ochotę na coś w klimacie... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1022
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 818
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 811
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 733
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 429
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 355
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 334









































