Kurek czerwony w białym sosie - Gurnard in white sauce - Gallinella in salsa bianca
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2015/03/kurek-czerwony-lub-morszczuk-w-biaym.html
#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski:To szybki sposób na smaczny efekt, regulujemy proporcje w zależności od ilości rybek, którymi dysponujemy. Pierw marynujemy rybki w krojonej w krążki cebuli, dodajemy sól i tymianek do smaku (od minimum 1/2 godziny do kilku godzin, przechowując w lodówce). Wymieszać rybki w białym sosie. U mnie były to: 2...
Najnowsze przepisy
Ciasto 3bit bez pieczenia to klasyczny deser, który zawsze... ⇖ 17
Ta elegancka sałatka to doskonały wybór na sylwestrową... ⇖ 14
Sylwestrowy drink z żurawiną to propozycja na spokojny... ⇖ 12
Delikatna, puszysta i pełna smaku focaccia z dodatkiem... ⇖ 15
Kentucky Gold – prosty domowy sos, który pasuje do wielu... ⇖ 19
Ta warstwowa sałatka na Sylwestra jest nieziemska! Lubię... ⇖ 32
Zestaw sprawdzonych propozycji na sylwestrowe sałatki,... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3798
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2355
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1685
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 946
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 923
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 853
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 812









































