Kurek czerwony w białym sosie - Gurnard in white sauce - Gallinella in salsa bianca
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2015/03/kurek-czerwony-lub-morszczuk-w-biaym.html
#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski:To szybki sposób na smaczny efekt, regulujemy proporcje w zależności od ilości rybek, którymi dysponujemy. Pierw marynujemy rybki w krojonej w krążki cebuli, dodajemy sól i tymianek do smaku (od minimum 1/2 godziny do kilku godzin, przechowując w lodówce). Wymieszać rybki w białym sosie. U mnie były to: 2...
Najnowsze przepisy
Chcesz zdrowo się odżywiać, ale brakuje Ci czasu na... ⇖ 5
Przepyszne, soczyste, filety z kurczaka, słodko winne, w... ⇖ 9
Pieczone podudzia z kurczaka w aromatycznej marynacie... ⇖ 10
Pasztet z karpia z dodatkiem jeszcze kilku ryb. Jest on dla... ⇖ 16
Przez lata robiłam różne deski przekąsek, ale ta deska... ⇖ 11
Moskaliki kupuję na wagę w sklepie rybnym, to takie małe... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 577
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 503
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 485
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 414
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 387
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 381
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 372
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 255
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 250
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 250









































