Lekkie gofry
Źródło: http://w-garach-u-gosi.blogspot.com/2018/07/lekkie-gofry.html
To moj kolejny przepis na gofry. Te za sprawa kefiru sa lekkie, rownie chrupiace i pyszne. Bardzo szybko znikaja z talerza wiec od razu warto przygotowac wieksza ilosc ciasta :) Porcja na 5podwojnych gofrow Skladniki:2 jajka2 szklanki maki pszennej3-4 plaskie lyzki cukruO,5 szklanki oleju u mnie rzepakowy1,25 szklanki kefiru0,5 szklanki bialej wody gazowanej2 plaskie lyzeczki proszku do pieczeni...
Najnowsze przepisy
Batat z pieca, lekko przypieczony na krawędziach i kremowy... ⇖ 14
Domowy chleb z ziarnami – puszysty, aromatyczny i idealny... ⇖ 9
Serniki z PodkarpaciaPrzeglądając podkarpackie przepisy... ⇖ 16
Ta sałatka warstwowa z tuńczykiem to idealny przepis na... ⇖ 36
Pyszne ciasto które zrobicie w kilka minut, wilgotne i... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Ten tort przygotowałam aby uczcić moje urodziny i powiem... ⇖ 1680
Łatwe i bardzo szybkie w przygotowaniu puszyste i smaczne... ⇖ 992
Bardzo aromatyczny, chrupiący z zewnątrz, w środku... ⇖ 15246
Szybki makaron z tuńczykiem z puszki. Pysznie smakuje... ⇖ 1553
Metodą prób i błędów powstał naprawdę pyszny makaron... ⇖ 1356
Nikt chyba nie zaprzeczy, że nie ma nic lepszego niż... ⇖ 1005
Kolejne pyszne wyzwanie, czebureki z mięsem:) Danie kuchni... ⇖ 3929
Binsztych- nieprzesłodzona orzechowa tarta.Idealne ciasto... ⇖ 2924
Mąka Basia znów ruszyła z konkursem więc długo się... ⇖ 2738
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1802
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1173
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 696
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 652
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 611
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 600
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 562
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 487
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 479
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 462









































