Lemon Curd

Ten krem to coś pysznego. Uwielbiam połączenie kwaśnego i słodkiego. Idealnie współgra w masach ciast i tortów, ale również jako jeden ze składników deserów. Ba! Pokusiłam się również dodać go do marynaty przed pieczeniem kurczaka. Można go trzymać do dwóch tygodni szczelnie zamknięty w lodówce.Spróbujcie :) Składniki:2 żółtka2 duże jaja2 cytryny90g...
Najnowsze przepisy
Pyszne i mięciutkie, idealne na śniadanie. Można jeść... ⇖ 15
Znakomity syrop, który stosuje cała nasza rodzina w... ⇖ 25
Ciasto Szampańskie to jeden z tych deserów, które od... ⇖ 20
Lasagne to jedno z najbardziej rozpoznawalnych dań kuchni... ⇖ 15
Bułeczki z twarogiem i owocami – puszyste, słodkie i... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Małe i mocno orzechowe babeczki będą idealnym dodatkiem... ⇖ 751
Zdrowy deser nie musi być mdły i mało słodki. Domowy... ⇖ 976
Jak zrobić puszyste pancakes y bez rozdzielania białka i... ⇖ 1035
Nigdy nie przepadałam za schabem, ponieważ wydawał mi... ⇖ 806
Każdy z nas ma smaki, które pamięta z dzieciństwa lub... ⇖ 719
Po dłuższej przerwie chciałabym Was dzisiaj w Nowym Roku... ⇖ 948
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2113
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 349
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 324
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 319
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 278
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 274