Lody rabarbarowo – jogurtowe. Prosty deser dla dzieci.
Źródło: https://wysmienity.blogspot.com/2018/08/lody-rabarbarowo-jogurtowe-prosty-deser.html
Przygotowalam dla mojej corki duszony rabarbar i polalam go jogurtem. Niestety zupelnie jej to nie zasmakowalo. Postanowilam calosc zamrozic i podac jej w formie lodow. Oczywiscie strzal w 10. Skladniki na 6 porcji:200g rabarbarulyzka miodu50ml wody200g jogurtu greckiegoSposob przygotowania:Rabarbar posiekaj i wrzuc do garnka razem z woda oraz miodem i gotuj az do momentu kiedy zacznie sie roz...
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 17
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 25
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 28
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 29
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 35
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Danie pełne warzyw oraz przypraw dlatego bardzo smaczne. Z... ⇖ 1097
Teraz już wiemy, że stan naszego miokrobiomu warunkuje... ⇖ 676
5 porcji warzyw / owoców w ciągu dnia, ten znany slogan... ⇖ 770
Marchewka zawsze była jednym z moich ulubionych warzyw.... ⇖ 618
Domowe curry nie jest takie trudne do przygotowania, trzeba... ⇖ 740
Czy wy też chętniej jecie zupy w chłodne wieczory?... ⇖ 946
Rozszerzanie diety niemowlaka może spędzać sen z oczu... ⇖ 821
Czasami jest tak, że już nic nie ma w lodówce, nie ma... ⇖ 813
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3144
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2179
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1521
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 862
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 769
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 732
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 716
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 701
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 666









































