Makowe Pappardelle z sosem czekoladowym z gorgonzolą i orzechami włoskimi

Makowe Pappardelle i wytrawny sos czekoladowy o konkretnym i aromatycznym smaku gorgonzoli i orzechow wloskich z nutka deserowej czekolady. Danie nie jest slodkie, nie jest deserem, a wytrawnym daniem...
Zobacz również...
Kolejny sztorm za nami… Sztormy były i będą, ale odkąd... ⇖ 0
Przepis z Madhouse cookbook. This is brilliant for using a glut of... ⇖ 1
Do ciasta pierogowego dodałam zakwas buraczany dzięki czemu mają... ⇖ 1
Proste danie obiadowe z kilku składników. Gotowe w 20 minut!... ⇖ 4
Zdecydowanie jestem zwolennikiem łatwych wypieków. No po prostu... ⇖ 12
Coraz większa ilość osób zwraca uwagę na, to co je i gdzie... ⇖ 9
Zupa migdałowa ze Zgody - kuchnia podkarpackaWśród tradycyjnych... ⇖ 16
Pod tą nazwą kryje się pyszne, nietypowe i ciekawie wyglądające... ⇖ 40