Najnowsze przepisy
Idealne ciasto na jesienne dni. Marchewka, banan, jabłko,... ⇖ 25
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 27
Często robię go na obiad, tak po prostu, do tego kasza... ⇖ 32
Placki z mąki kokosowej, bezglutenowe. Ubicie piany i... ⇖ 12
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak po toskańsku w... ⇖ 22
marchewka pasteryzowana – idealna do zup i sałatek
składniki:marchewka – dowolna ilośćzalewa I:1000 ml wody1 łyżka soliopcjonalnie:10 kropli soku z cytrynylubzalewa II:1000 ml wody1 łyżeczka soli1 łyżeczka cukru wykonanie:Marchewkę obieramy, myjemy i kroimy w kosteczkę. Przekładamy do wyparzonych słoików, ok. 2/3 pojemności słoika. Zalewamy zalewą tak aby marchewka była całkowicie zanurzona w zalewie, zakręcamy pokrywką. Pasteryzujemy: Na dnie dużego garnka kładziemy bawełnianą ściereczkę, […]
Przepisy z bloga
składniki:1 opakowanie wafla 250 g mleka w proszku 250 g... ⇖ 148
składniki:1 opakowanie wafli250 g mleka w proszku250 g... ⇖ 186
składniki na ciasto miodowe:500 g mąki200 g cukru2... ⇖ 175
składniki:2000 g marchewki startej na drobnych oczkach300... ⇖ 35
składniki na kruszonkę:200 g mąki100-120 g masła100 g... ⇖ 78
składniki na ciasto kruche:150 g mąki30 g cukru pudru100... ⇖ 66
składniki:plasterki okrągłej szynkikieliszek do wina... ⇖ 99
składniki na spód z herbatników:160 g herbatników60 g... ⇖ 126
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3447
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3309
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2194
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 749
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 737
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 719
Sernik w czekoladowym cieście z brzoskwiniami. Prosty,... ⇖ 657