Najnowsze przepisy
W planach były jagodzianki ... no ale wyszło jak wyszło.... ⇖ 18
Tarta filo z kurkami to doskonały pomysł na smaczne danie... ⇖ 28
Wafelki Trzy Smaki to szybki i prosty deser bez pieczenia,... ⇖ 40
Marmolada jabłkowa – kuchnia podkarpacka

Marmolada jabłkowa – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Jabłonka, gmina Dydnia, powiat brzozowski Jedną z najlepszych odmian jabłek do smażenia jest jesienna antonówka, jednak nasze babcie używały do tego celu głównie tych jabłek, które nie były zbyt smaczne na surowo – małe kwaśne jabłka ze starych, przerośniętych jabłoni. Przygotowaną z nich marmoladę wykorzystywały do...
Przepisy z bloga
Makownik – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Nowosiółki... ⇖ 356
Makówka wigilijna – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 214
Miodownik z orzechami – kuchnia podkarpacka Lokalizacja:... ⇖ 197
Lokalizacja: Bieździedza, gmina Kołaczyce, powiat... ⇖ 5370
Łemkowskie pierogi z ziemniakami i kapustą – kuchnia... ⇖ 233
Bandurjanki – kuchnia podkarpackaLokalizacja: powiat... ⇖ 385
Jabczok – kuchnia podkarpackaLokalizacja: Krasna, gmina... ⇖ 558
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1738
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 875
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 834
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 563
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 476
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 455