Marynowana papryka

Marynowane papryczki charakteryzuja sie slodko-kwasnym smakiem. Pasteryzowane marynaty mozemy przechowywac przez wiele miesiecy. Świetnie nadaja sie jako dodatek do mies i salatek. Skladniki:- papryka zolta i czerwona.Przyprawy na kazdy sloik:- 0,5 lyzki nasion gorczycy,- kilka ziaren pieprzu,- sredniej grubosci krazek cebuli.Zalewa - proporcje na 5 litrow wody zrodlanej:- 3 szklanki octu,- 3/4 s...
Najnowsze przepisy
Winogrono Winorośl od dawna kojarzy się z ciepłymi... ⇖ 6
Pierogi ruskie z miętą - kuchnia podkarpackaPierogi... ⇖ 6
Kaszotto z Warzywami(*SERIA FIT*)Kaszotto z pęczaku z... ⇖ 15
Puszysta drożdżówka z makiem, czyli ciasto drożdżowe z... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Patison to bliski krewny cukinii. Jest to jedno z warzyw,... ⇖ 217
Zapiekanka to danie, które może występować pod wieloma... ⇖ 460
Często w tygodniu nie mam czasu na czasochłonne obiady, a... ⇖ 314
Zapiekanka z ciasta francuskiego z wędzonym łososiem to... ⇖ 335
Uwielbiam ciasta z owocami i kruszonką, a już najbardziej... ⇖ 580
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2178
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 378
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 359
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 358
Rewelacyjna kiszona kapusta na dwa sposoby. Zawsze trzymam... ⇖ 317
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 309
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 304