Najnowsze przepisy
Idealne ciasto na jesienne dni. Marchewka, banan, jabłko,... ⇖ 21
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 21
Często robię go na obiad, tak po prostu, do tego kasza... ⇖ 31
Placki z mąki kokosowej, bezglutenowe. Ubicie piany i... ⇖ 12
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak po toskańsku w... ⇖ 22
Panierowane kotlety z patisona
Patison to bliski krewny cukinii. Jest to jedno z warzyw, które kojarzy mi się z latem. Patisony można smażyć, marynować, dusić i gotować. Tym razem przygotowałam pyszne kotleciki w chrupiącej panierce. Kotlety z patisona możemy jeść bez dodatków lub jako dodatek do ziemniaków i surówek. Ja w tej wersji lubię je jeść z gęstym jogurtem naturalnym.Składniki:1-2 patisonyjajko2- 3 łyżki bułki tartej2-3 łyżki mąki pszennej0,5 łyżeczki sproszkowanej kurkumysólpieprzolej...
Przepisy z bloga
Patison to bliski krewny cukinii. Jest to jedno z warzyw,... ⇖ 106
Zapiekanka to danie, które może występować pod wieloma... ⇖ 320
Często w tygodniu nie mam czasu na czasochłonne obiady, a... ⇖ 196
Zapiekanka z ciasta francuskiego z wędzonym łososiem to... ⇖ 213
Uwielbiam ciasta z owocami i kruszonką, a już najbardziej... ⇖ 454
Przepisy na czasie
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3446
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3306
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2194
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 749
Ryba po grecku - prosty przepisRyba po grecku - prosty... ⇖ 737
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 718
Sernik w czekoladowym cieście z brzoskwiniami. Prosty,... ⇖ 655