Najnowsze przepisy
Ekspresowy porzeczkowiec to przepyszne ciasto bez pieczenia... ⇖ 20
Wasabi, znany również jako chrzan japoński, to nie tylko... ⇖ 17
Bułeczki z wykorzystaniem twarogu oraz mąki migdałowej... ⇖ 16
Fit placuszki z cukinii chrupiące z serem – zdrowy... ⇖ 27
Kluski na parze, znane również jako pampuchy czy buchty,... ⇖ 23
Panierowane kotlety z patisona

Patison to bliski krewny cukinii. Jest to jedno z warzyw, które kojarzy mi się z latem. Patisony można smażyć, marynować, dusić i gotować. Tym razem przygotowałam pyszne kotleciki w chrupiącej panierce. Kotlety z patisona możemy jeść bez dodatków lub jako dodatek do ziemniaków i surówek. Ja w tej wersji lubię je jeść z gęstym jogurtem naturalnym.Składniki:1-2 patisonyjajko2- 3 łyżki bułki tartej2-3 łyżki mąki pszennej0,5 łyżeczki sproszkowanej kurkumysólpieprzolej...
Przepisy z bloga
Patison to bliski krewny cukinii. Jest to jedno z warzyw,... ⇖ 185
Zapiekanka to danie, które może występować pod wieloma... ⇖ 418
Często w tygodniu nie mam czasu na czasochłonne obiady, a... ⇖ 277
Zapiekanka z ciasta francuskiego z wędzonym łososiem to... ⇖ 303
Uwielbiam ciasta z owocami i kruszonką, a już najbardziej... ⇖ 533
Przepisy na czasie
Szybkie ciasto bez pieczenia na biszkopcikach nasączonych... ⇖ 141
Brzuch jak deska w 3 dni? Zielony koktajl oczyszczający na... ⇖ 55
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze... ⇖ 43
Zupa Szpinakowa (Cook4me Tefal - Multicooker) Przepis... ⇖ 41
Szybciutka, pyszna z kilku składników zrobiona sałatka... ⇖ 37
Fit placuszki z cukinii chrupiące z serem – zdrowy... ⇖ 27
To pyszne danie dobre zarówno jako śniadanie albo deser.... ⇖ 26
Wysokobiałkowy chlebek twarogowy z siemieniem lnianym i... ⇖ 26