Najnowsze przepisy
Dzisiaj przychodzę do Was z prostym przepisem na szybki... ⇖ 14
Sernik Casablanka to przepyszne i bardzo efektowne ciasto.... ⇖ 166
Sos majonezowy ze szkolnej stołówki Nostalgiczny przepis... ⇖ 24
Kiedy tempo życia nieustannie przyspiesza, coraz więcej... ⇖ 22
Tort z musem wiśniowym i białą czekoladą – elegancja... ⇖ 25
Ta lekka i orzeźwiająca sałatka to idealny dodatek do... ⇖ 29
Przepis na zapiekane kotlety sojowe to moje nowe odkrycie.... ⇖ 31
Najlepsze kruche ciasto z rabarbarem i bezą – przepis na... ⇖ 34
Panierowane kotlety z patisona

Patison to bliski krewny cukinii. Jest to jedno z warzyw, które kojarzy mi się z latem. Patisony można smażyć, marynować, dusić i gotować. Tym razem przygotowałam pyszne kotleciki w chrupiącej panierce. Kotlety z patisona możemy jeść bez dodatków lub jako dodatek do ziemniaków i surówek. Ja w tej wersji lubię je jeść z gęstym jogurtem naturalnym.Składniki:1-2 patisonyjajko2- 3 łyżki bułki tartej2-3 łyżki mąki pszennej0,5 łyżeczki sproszkowanej kurkumysólpieprzolej...
Przepisy z bloga
Patison to bliski krewny cukinii. Jest to jedno z warzyw,... ⇖ 171
Zapiekanka to danie, które może występować pod wieloma... ⇖ 395
Często w tygodniu nie mam czasu na czasochłonne obiady, a... ⇖ 264
Zapiekanka z ciasta francuskiego z wędzonym łososiem to... ⇖ 289
Uwielbiam ciasta z owocami i kruszonką, a już najbardziej... ⇖ 522
Przepisy na czasie
W świecie domowych wypieków i deserów, zielone ciasto... ⇖ 866
Cienki czekoladowy biszkopt, warstwa brzoskwiniowego... ⇖ 767
Kiedy tylko w sklepach pojawia się rabarbar, to wiem, że... ⇖ 732
Szukasz ciekawej i niebanalnej propozycji na sałatkę,... ⇖ 646
W naszym domu gołąbki są uwielbiane, a szczególnie z... ⇖ 594
SKŁADNIKI I PRZYPRAWY I MATERIAŁY POMOCNICZE-karkówka... ⇖ 470
Dziś propozycja na coś prostego i pysznego, czyli... ⇖ 457
Najlepsze ciasto z jabłkami Takie szybkie, proste ciasto... ⇖ 396