Panierowane kotlety z patisona
		Źródło: http://akademiaciastek.blogspot.com/2024/07/panierowane-kotlety-z-patisona.html
		Patison to bliski krewny cukinii. Jest to jedno z warzyw, które kojarzy mi się z latem. Patisony można smażyć, marynować, dusić i gotować. Tym razem przygotowałam pyszne kotleciki w chrupiącej panierce. Kotlety z patisona możemy jeść bez dodatków lub jako dodatek do ziemniaków i surówek. Ja w tej wersji lubię je jeść z gęstym jogurtem naturalnym.Składniki:1-2 patisonyjajko2- 3 łyżki bułki tartej2-3 łyżki mąki pszennej0,5 łyżeczki sproszkowanej kurkumysólpieprzolej...
		
		
		
		
		
Najnowsze przepisy
Gdybym miała wybierać między sernikiem, a szarlotką... ⇖ 7
Chrupiąca, różowa i pełna smaku – marynowana czerwona... ⇖ 10
Być może znasz ten moment: wracasz zmęczony do domu,... ⇖ 12
Dziś mam dla Was ekspresowy przepis na moją ulubioną,... ⇖ 17
Domowy Döner Kebab z Mięsem i Chlebem z PatelniNie musisz... ⇖ 12
Przepisy z bloga
Patison to bliski krewny cukinii. Jest to jedno z warzyw,... ⇖ 240
Zapiekanka to danie, które może występować pod wieloma... ⇖ 474
Często w tygodniu nie mam czasu na czasochłonne obiady, a... ⇖ 329
Zapiekanka z ciasta francuskiego z wędzonym łososiem to... ⇖ 359
Uwielbiam ciasta z owocami i kruszonką, a już najbardziej... ⇖ 599
Przepisy na czasie
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 64
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 60
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 55
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 46









































