Najnowsze przepisy
Zapraszam na przepis na pyszną sałatkę z kabanosem i... ⇖ 4
Witam Kochani! Polecam smakowity sposób na kasze jaglaną,... ⇖ 34
Masa orzechowa do piernika staropolskiego
W zeszłym sezonie przekładałam piernik dojrzewający masą orzechową oraz powidłami. W tym roku obowiązkowo powtórka!Składniki:300 g mielonych orzechów włoskich1/2 szklanki śmietanki 30%1/4 szklanki mleka1/2 szklanki cukru6 ml spirytusu / rumuSposób przygotowania:1. Śmietankę, mleko i cukier zagotować. Gorącą mieszanką zalać zmielone orzechy włoskie, a na koniec dodać...
Przepisy z bloga
Pyszne danie, które można przygotować w kilka chwil.... ⇖ 40
To jedne z najlepszych śledzi, jakie robiłam. I niestety... ⇖ 23
Szybkie i proste ciasteczka stempelki, które z pewnością... ⇖ 31
Uwielbiamy jajka, a te przeszły wszelkie moje najśmielsze... ⇖ 82