Mazurek czekoladowo-orzechowy bez pieczenia
Źródło: https://niecodziennikpary.pl/mazurek-czekoladowo-orzechowy-bez-pieczenia/
Kolejna nasza propozycja na mazurka, tym razem bez konieczności pieczenia. Przy robieniu czekoladowo-orzechowego mazurka przyda się umiejętność ubijania jajek na parze, co wbrew obawom mniej doświadczonych kucharzy, wcale nie jest trudne. Gdy już ten etap będziemy mieć gotowy, dalsze przygotowywanie deseru idzie błyskawicznie i podwójnie czekoladowa słodkość będzie czekała na...
Najnowsze przepisy
Szynka gotowana w herbacie to wyjątkowy domowy sposób na... ⇖ 8
Karp smażony w głębokim tłuszczu, polany masełkiem,... ⇖ 27
Budyń proteinowy z polewą z mlecznej czekolady od Prozis... ⇖ 20
Witam Kochani! Polecam pyszny schab pieczony, jeśli tylko... ⇖ 30
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 45
Przepisy z bloga
Od czasu, gdy pierwszy raz zostałam poczęstowana bezą... ⇖ 307
Jajka w sosie tatarskim to świąteczna propozycja, która... ⇖ 429
Serowe placuszki na białkach to propozycja, dla tych,... ⇖ 416
Piernik staropolski z kremem grysikowym zagości wśród... ⇖ 555
Nasze ostatnio najczęściej pieczone ciasto to rafaello na... ⇖ 721
Nadszedł czas na przygotowanie przetworów na zimę z... ⇖ 1326
Ciasto na kefirze z letnimi owocami to szybka i łatwa... ⇖ 611
Drożdżówki z serem i porzeczkami piekłam w tym roku... ⇖ 507
Wakacje to czas, kiedy możemy troszkę więcej pogotować... ⇖ 1295
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1895
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1293
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 761
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 709
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 621
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 618
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 585
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 499
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 494
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 483









































