Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do przepisu na ciasto z rabarbarem i owocami... ⇖ 6
Wprowadzenie do Czekoladowego ciasta z dynią Czekoladowe... ⇖ 9
Wprowadzenie do Czekoladowego ciasta z owocami Czekoladowe... ⇖ 7
Wprowadzenie do ciasta marcepanowego z owocami Ciasto... ⇖ 8
Wprowadzenie do Wielkanocnej babki z lukrem Wielkanocna... ⇖ 8
Wprowadzenie do malinowej babki czekoladowej Dlaczego warto... ⇖ 7
Wprowadzenie do Ciasta Orzechowego z Kremem Budyniowym... ⇖ 10
MAZUREK MAKARONIKOWO - KAJMAKOWY z nadzieniem morelowym

9 March, 2013Właśnie wróciłam z warsztatów z kuchni fińskiej, zorganizowanych pod hasłem Pora na Skandynawię .Nie sądziłam, że kuchnia tak mocno oddaje klimat i mentalność Skandynawii. Jednym się podobały, innym mniej, ale dla mnie było to bardzo ciekawe doświadczenie. Nowe smaki, sposoby gotowania, myślenie o jedzeniu. Dużo ryb, dużo soli w potrawach, a smaki bardzo proste i...
Przepisy z bloga
Jeżeli jesteście bananożercami jak ja, te post jest dla... ⇖ 507
Galette to moje ulubione ciasto. Jest to tarta francuska,... ⇖ 444
Cukinia obrodziła, potrzebne są pomysły i przepisy na... ⇖ 532
Włosi są mistrzami w antipasti, prościutkich mini... ⇖ 446
Zaczęłam przygotowania do nowych warsztatów, tym razem z... ⇖ 417
Zawsze lubiłam tarty kruche z owocami czy konfiturami, ale... ⇖ 482
To chyba najbardziej, no może po moussace greckie danie.... ⇖ 500
Dzisiaj trudno mi to sobie wyobrazić, że był czas, dawno... ⇖ 460
Eugenio Gollini był utalentowanym cukiernikiem z małego... ⇖ 515
Przepisy na czasie
Poniżej stary, wypraktykowany w naszej rodzinie od lat... ⇖ 1750
Te ogórki wychodzą niezwykle łagodne w smaku i naprawdę... ⇖ 883
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 839
Bób w zupełnie innej odsłonie, ze świeżymi warzywami... ⇖ 567
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 482
Uwielbiam agrest, a w tym roku obrodził bardzo, więc... ⇖ 459