Najnowsze przepisy
Bułki z pieczarkami – smak dawnych lat, którego już... ⇖ 21
Wprowadzenie do Soczyste Nadziewane Piersi Kurczaka z... ⇖ 41
Wprowadzenie do przepisu na Zarte paski kurczaka w sosie... ⇖ 62
Wprowadzenie do Tradycyjnego francuskiego gulaszu wołowego... ⇖ 27
Wprowadzenie do przepisu na Kurczak w kremowym sosie... ⇖ 45
Babka czekoladowo-marcepanowa Dziś mam dla Was przepis na... ⇖ 48
mini croissants z ciasta francuskiego
składniki:1 opakowanie ciasta francuskiegotroszkę mleka do posmarowania rogalikówopcjonalnie:cukier do posypania rogalików wykonanie:Ciasto francuskie rozwijamy. Wycinamy prostokąty na ok. 4 x 8,5 cm. Każdy prostokącik przecinamy po przekątnej tak aby otrzymać dwa trójkąty. Trójkąciki zwijamy w rogaliki zaczynając od podstawy. Rogaliki układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Smarujemy mlekiem i opcjonalnie posypujemy cukrem. Pieczemy w […]
Przepisy z bloga
składniki:1 opakowanie wafla 250 g mleka w proszku 250 g... ⇖ 162
składniki:1 opakowanie wafli250 g mleka w proszku250 g... ⇖ 195
składniki na ciasto miodowe:500 g mąki200 g cukru2... ⇖ 179
składniki:2000 g marchewki startej na drobnych oczkach300... ⇖ 39
składniki na kruszonkę:200 g mąki100-120 g masła100 g... ⇖ 80
składniki na ciasto kruche:150 g mąki30 g cukru pudru100... ⇖ 68
składniki:plasterki okrągłej szynkikieliszek do wina... ⇖ 101
Przepisy na czasie
Śledzie z tego przepisu są przepyszne, słodko - kwaśne,... ⇖ 3905
Prosty i szybki przepis na pyszne ciasteczka twarogowe... ⇖ 3499
Mięciutki środek i pysznie chrupiąca skórka ... cóż... ⇖ 2253
Warstwowa sałatka z pieczarkami marynowanymi to pyszna i... ⇖ 1438
Ciasto na wafelkowym spodzie to doskonałe rozwiązanie... ⇖ 933
Dzisiaj zapraszam na błyskawiczne ciasto, które idealnie... ⇖ 814
Wprowadzenie do przepisu na Kruche Ciasteczka Kruche... ⇖ 793