Mintaj pieczony ze szparagami w sosie koperkowo-śmietankowym

Przepyszne i takie proste danie w kremowym, śmietankowo-koperkowym sosie. Ryba po upieczeniu jest delikatna i wprost rozpływa się w ustach. Szparagi pozostają lekko chrupiące i doskonale smakują w takim połączeniu. Danie przygotowuje się bardzo szybko i jestem pewna, że każdemu posmakuje.4 duże filety mintajapęczek szparagów1 szkl mąkiolej do smażenia przyprawa do ryb sól,...
Najnowsze przepisy
Pieczarki od zawsze towarzyszyły mi w kuchni – były... ⇖ 7
W swojej kuchni do tej pory miałam dwa blendery ręczny i... ⇖ 8
Let me tell you, cooking shrimp in an air fryer is an... ⇖ 11
Oh my goodness, have you tried *air fryer cauliflower* yet?... ⇖ 12
Oh my goodness, let me tell you about these blueberry... ⇖ 11
Let me tell you, there’s nothing quite like a bowl of... ⇖ 11
Oh my goodness, let me tell you about my absolute favorite... ⇖ 10
Oh, let me tell you about my love for quinoa power bowls!... ⇖ 10
Polędwiczki z Kurczaka w Pikantnej Miodowej Glazurze(do... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Delikatny, kruchy spód z czekoladowo-kokosowym kremem to... ⇖ 751
Pyszne i chrupiące gofry najbardziej smakują nam z cukrem... ⇖ 554
Mąż dostał od znajomego wiejski ser i poprosił o... ⇖ 6160
Te ciasteczka to wspomnienie mojego dzieciństwa. Kiedy... ⇖ 766
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 772
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 317
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 269
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 195
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 192