Mintaj pieczony ze szparagami w sosie koperkowo-śmietankowym
Źródło: http://asiuuulek.blogspot.com/2020/05/mintaj-pieczony-ze-szparagami-w-sosie.html
Przepyszne i takie proste danie w kremowym, śmietankowo-koperkowym sosie. Ryba po upieczeniu jest delikatna i wprost rozpływa się w ustach. Szparagi pozostają lekko chrupiące i doskonale smakują w takim połączeniu. Danie przygotowuje się bardzo szybko i jestem pewna, że każdemu posmakuje.4 duże filety mintajapęczek szparagów1 szkl mąkiolej do smażenia przyprawa do ryb sól,...
Najnowsze przepisy
Kebab w Rulonie (Rolka Kebaba) – Najlepsza Technika Ta... ⇖ 16
Pyszne kruche ciasteczka, z kremem maślano-kajmakowym, do... ⇖ 17
Kupujecie laski wanilii do ciasta? kiedyś były bardzo... ⇖ 18
14.11.2025 Magda W tym przepisie wykorzystujemy proste... ⇖ 18
Pyszna sałatka z bulgurem, selerem korzeniowym, jabłkiem,... ⇖ 22
Danie idealne na obiad, śniadanie, do zabrania do pracy,... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Delikatny, kruchy spód z czekoladowo-kokosowym kremem to... ⇖ 772
Pyszne i chrupiące gofry najbardziej smakują nam z cukrem... ⇖ 587
Mąż dostał od znajomego wiejski ser i poprosił o... ⇖ 6206
Te ciasteczka to wspomnienie mojego dzieciństwa. Kiedy... ⇖ 786
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 745
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 608
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 303
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 285
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 277









































