Mintaj pieczony ze szparagami w sosie koperkowo-śmietankowym
Źródło: http://asiuuulek.blogspot.com/2020/05/mintaj-pieczony-ze-szparagami-w-sosie.html
Przepyszne i takie proste danie w kremowym, śmietankowo-koperkowym sosie. Ryba po upieczeniu jest delikatna i wprost rozpływa się w ustach. Szparagi pozostają lekko chrupiące i doskonale smakują w takim połączeniu. Danie przygotowuje się bardzo szybko i jestem pewna, że każdemu posmakuje.4 duże filety mintajapęczek szparagów1 szkl mąkiolej do smażenia przyprawa do ryb sól,...
Najnowsze przepisy
Szukasz przepisów na roślinne zupy? Mam dla Ciebie aż 12... ⇖ 5
pasta rybna Często brakuje nam czasu na przygotowanie... ⇖ 11
Rewelacyjny świąteczny przysmak do barszczyku. Taki co... ⇖ 21
Piecuchy to rewelacyjny dodatek do barszczyku na święta i... ⇖ 14
Bienenstich jest jednym z najbardziej znanych i lubianych... ⇖ 8
Ostatnio na słodki poczęstunek przygotowałam muffinki z... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Delikatny, kruchy spód z czekoladowo-kokosowym kremem to... ⇖ 776
Pyszne i chrupiące gofry najbardziej smakują nam z cukrem... ⇖ 595
Mąż dostał od znajomego wiejski ser i poprosił o... ⇖ 6218
Te ciasteczka to wspomnienie mojego dzieciństwa. Kiedy... ⇖ 791
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2014
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1125
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 959
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 874
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 846
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 521









































