Mintaj pieczony ze szparagami w sosie koperkowo-śmietankowym
Źródło: http://asiuuulek.blogspot.com/2020/05/mintaj-pieczony-ze-szparagami-w-sosie.html
Przepyszne i takie proste danie w kremowym, śmietankowo-koperkowym sosie. Ryba po upieczeniu jest delikatna i wprost rozpływa się w ustach. Szparagi pozostają lekko chrupiące i doskonale smakują w takim połączeniu. Danie przygotowuje się bardzo szybko i jestem pewna, że każdemu posmakuje.4 duże filety mintajapęczek szparagów1 szkl mąkiolej do smażenia przyprawa do ryb sól,...
Najnowsze przepisy
Dieta na rzeźbę to nie tylko chwilowy trend, ale kluczowy... ⇖ 6
Ciasto Słonecznikowy Figlarek to połączenie puszystego,... ⇖ 15
Artykuł sponsorowany – treść i zdjęcia dostarczone... ⇖ 18
28.11.2025 Magda Chrupiące ziemniaki po meksykańsku to... ⇖ 11
Czasami każdy z nas potrzebuje sobie osłodzić odrobinę... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Delikatny, kruchy spód z czekoladowo-kokosowym kremem to... ⇖ 778
Pyszne i chrupiące gofry najbardziej smakują nam z cukrem... ⇖ 598
Mąż dostał od znajomego wiejski ser i poprosił o... ⇖ 6219
Te ciasteczka to wspomnienie mojego dzieciństwa. Kiedy... ⇖ 792
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2160
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1154
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 996
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 918
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 896
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 672









































