Mintaj pieczony ze szparagami w sosie koperkowo-śmietankowym
Źródło: http://asiuuulek.blogspot.com/2020/05/mintaj-pieczony-ze-szparagami-w-sosie.html
Przepyszne i takie proste danie w kremowym, śmietankowo-koperkowym sosie. Ryba po upieczeniu jest delikatna i wprost rozpływa się w ustach. Szparagi pozostają lekko chrupiące i doskonale smakują w takim połączeniu. Danie przygotowuje się bardzo szybko i jestem pewna, że każdemu posmakuje.4 duże filety mintajapęczek szparagów1 szkl mąkiolej do smażenia przyprawa do ryb sól,...
Najnowsze przepisy
Prosta sałatka śledziowa, którą możemy podać gościom... ⇖ 18
Dzień dobry :-) Grudzień to zabiegany miesiąc, więc u... ⇖ 12
Przepis nadelikatne, puszyste i wilgotne ciasto z dodatkiem... ⇖ 18
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na po prostu mega HIT... ⇖ 24
Mąka owsiana sprawia, że ciasto jest nieco delikatniejsze... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Delikatny, kruchy spód z czekoladowo-kokosowym kremem to... ⇖ 779
Pyszne i chrupiące gofry najbardziej smakują nam z cukrem... ⇖ 598
Mąż dostał od znajomego wiejski ser i poprosił o... ⇖ 6243
Te ciasteczka to wspomnienie mojego dzieciństwa. Kiedy... ⇖ 792
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 396
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 301
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 291
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 236
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 189
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 171
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 145
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 95









































