Mintaj pieczony ze szparagami w sosie koperkowo-śmietankowym
Źródło: http://asiuuulek.blogspot.com/2020/05/mintaj-pieczony-ze-szparagami-w-sosie.html
Przepyszne i takie proste danie w kremowym, śmietankowo-koperkowym sosie. Ryba po upieczeniu jest delikatna i wprost rozpływa się w ustach. Szparagi pozostają lekko chrupiące i doskonale smakują w takim połączeniu. Danie przygotowuje się bardzo szybko i jestem pewna, że każdemu posmakuje.4 duże filety mintajapęczek szparagów1 szkl mąkiolej do smażenia przyprawa do ryb sól,...
Najnowsze przepisy
Malinowe Sernikobrownie– połączenie czekolady, sera i... ⇖ 3
Pasta z kiełbasy to propozycja na szybki i smaczny sposób... ⇖ 3
Tortilla śniadaniowa z jajkiem to pomysł na ciepłe,... ⇖ 6
Ciasto przekładane bez pieczenia. Szybki i smaczny deser,... ⇖ 5
Pyszna chrupiąca grzanka z niesamwicie kremowym pesto... ⇖ 15
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Delikatny, kruchy spód z czekoladowo-kokosowym kremem to... ⇖ 761
Pyszne i chrupiące gofry najbardziej smakują nam z cukrem... ⇖ 566
Mąż dostał od znajomego wiejski ser i poprosił o... ⇖ 6190
Te ciasteczka to wspomnienie mojego dzieciństwa. Kiedy... ⇖ 778
Przepisy na czasie
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 41
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 40
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 36
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 26









































