Mintaj pieczony ze szparagami w sosie koperkowo-śmietankowym
Źródło: http://asiuuulek.blogspot.com/2020/05/mintaj-pieczony-ze-szparagami-w-sosie.html
Przepyszne i takie proste danie w kremowym, śmietankowo-koperkowym sosie. Ryba po upieczeniu jest delikatna i wprost rozpływa się w ustach. Szparagi pozostają lekko chrupiące i doskonale smakują w takim połączeniu. Danie przygotowuje się bardzo szybko i jestem pewna, że każdemu posmakuje.4 duże filety mintajapęczek szparagów1 szkl mąkiolej do smażenia przyprawa do ryb sól,...
Najnowsze przepisy
Kimchi to tradycyjne danie kuchni koreańskiej składające... ⇖ 10
Jajka po turecku to danie, którego koniecznie musicie... ⇖ 6
Serniczek bananowy z ciasteczkami sugar free od Gullon,... ⇖ 5
Cześć kochani, na zewnątrz szaro, buro, nic się nie... ⇖ 7
Zdarza Wam się, że podczas przygotowywania tradycyjnych ,... ⇖ 22
Aktywność fizyczna to jeden z najlepszych sposobów na... ⇖ 13
Ciasto kawowe z bezą kokosową to wypiek, który doskonale... ⇖ 27
Przepisy z bloga
Delikatny, kruchy spód z czekoladowo-kokosowym kremem to... ⇖ 771
Pyszne i chrupiące gofry najbardziej smakują nam z cukrem... ⇖ 587
Mąż dostał od znajomego wiejski ser i poprosił o... ⇖ 6204
Te ciasteczka to wspomnienie mojego dzieciństwa. Kiedy... ⇖ 785
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 727
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 578
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 272
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 260
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 217









































