Mintaj pieczony ze szparagami w sosie koperkowo-śmietankowym
Źródło: http://asiuuulek.blogspot.com/2020/05/mintaj-pieczony-ze-szparagami-w-sosie.html
Przepyszne i takie proste danie w kremowym, śmietankowo-koperkowym sosie. Ryba po upieczeniu jest delikatna i wprost rozpływa się w ustach. Szparagi pozostają lekko chrupiące i doskonale smakują w takim połączeniu. Danie przygotowuje się bardzo szybko i jestem pewna, że każdemu posmakuje.4 duże filety mintajapęczek szparagów1 szkl mąkiolej do smażenia przyprawa do ryb sól,...
Najnowsze przepisy
Pyszny, po prostu rozpływa się w ustach, pracy przy nim... ⇖ 18
Sałatka Meksykańska z Kabanosem i Ananasem to idealna... ⇖ 18
Ten przepis na kluski śląskie to gwarancja, że już... ⇖ 19
Ognista Jambalaya z Kiełbasą Chorizo – Szybki Przepis... ⇖ 15
Sałatka z tortellini i suszonymi pomidorami to szybka w... ⇖ 15
Piazza IX AprileJeden dzień w Taorminie Podczas naszej... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Delikatny, kruchy spód z czekoladowo-kokosowym kremem to... ⇖ 768
Pyszne i chrupiące gofry najbardziej smakują nam z cukrem... ⇖ 585
Mąż dostał od znajomego wiejski ser i poprosił o... ⇖ 6199
Te ciasteczka to wspomnienie mojego dzieciństwa. Kiedy... ⇖ 785
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 672
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 385
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 232
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 174
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 143









































