Mintaj pieczony ze szparagami w sosie koperkowo-śmietankowym
Źródło: http://asiuuulek.blogspot.com/2020/05/mintaj-pieczony-ze-szparagami-w-sosie.html
Przepyszne i takie proste danie w kremowym, śmietankowo-koperkowym sosie. Ryba po upieczeniu jest delikatna i wprost rozpływa się w ustach. Szparagi pozostają lekko chrupiące i doskonale smakują w takim połączeniu. Danie przygotowuje się bardzo szybko i jestem pewna, że każdemu posmakuje.4 duże filety mintajapęczek szparagów1 szkl mąkiolej do smażenia przyprawa do ryb sól,...
Najnowsze przepisy
Prosta sałatka z kurczakiem, kuskusem perłowym, jajkiem,... ⇖ 14
Chrzan, choć często kojarzony z wielkanocnym stołem,... ⇖ 13
Mięso na Domowy Doner Kebab– Zdrowsza, Naturalna i Tak... ⇖ 9
To jedna z tych sałatek, które robią się niemal same.... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Delikatny, kruchy spód z czekoladowo-kokosowym kremem to... ⇖ 776
Pyszne i chrupiące gofry najbardziej smakują nam z cukrem... ⇖ 595
Mąż dostał od znajomego wiejski ser i poprosił o... ⇖ 6213
Te ciasteczka to wspomnienie mojego dzieciństwa. Kiedy... ⇖ 791
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1396
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1046
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 871
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 839
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 770
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 468
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 394









































