Mizeria w zupełnie nowym wydaniu
Źródło: https://www.mojedomowejedzenie.com/2023/09/mizeria-w-zupenie-nowym-wydaniu.html
Mizeria którą dziś przygotowałam jest nieco inna i ma oryginalny smak. Polecam szczególnie dla tych którym znudził się tradycyjny smak i chcieli by spróbować czegoś nowego. Jest bardzo smaczna i prosta w przygotowaniu. Polecam serdecznie.SKŁADNIKI:4-5 ogórków gruntowych1 czerwona cebulaświeży koper lub natka pietruszki SOS:2 łyżki śmietany u mnie 18%1 łyżka majonezu1 łyżeczka musztardy np. stołowej1 łyżka musztardy francuskiej1 ząbek czosnku1 łyżeczka miodusól oraz...
Najnowsze przepisy
Moskaliki kupuję na wagę w sklepie rybnym, to takie małe... ⇖ 10
Wybór odpowiedniej patelni może diametralnie zmienić... ⇖ 14
Kogutki z makiem – kuchnia podkarpackaLokalizacja: gmina... ⇖ 13
Ciemne ciasto pod ser to klasyczny, kakaowy spód idealny... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Dziś przygotowałam dla Was kolejny prosty pomysł na... ⇖ 133
To zdecydowanie moja ulubiona sałatka z tortellini. Jest... ⇖ 252
Jedna z moich ulubionych sałatek Wielkanocnych. Szybka i... ⇖ 804
Kurczak pod pierzynką to kolejny mój pomysł na pyszny i... ⇖ 259
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 572
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 501
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 483
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 409
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 384
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 380
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 371
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 252
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 248
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 247









































