Mizeria w zupełnie nowym wydaniu
Źródło: https://www.mojedomowejedzenie.com/2023/09/mizeria-w-zupenie-nowym-wydaniu.html
Mizeria którą dziś przygotowałam jest nieco inna i ma oryginalny smak. Polecam szczególnie dla tych którym znudził się tradycyjny smak i chcieli by spróbować czegoś nowego. Jest bardzo smaczna i prosta w przygotowaniu. Polecam serdecznie.SKŁADNIKI:4-5 ogórków gruntowych1 czerwona cebulaświeży koper lub natka pietruszki SOS:2 łyżki śmietany u mnie 18%1 łyżka majonezu1 łyżeczka musztardy np. stołowej1 łyżka musztardy francuskiej1 ząbek czosnku1 łyżeczka miodusól oraz...
Najnowsze przepisy
Istnieją potrawy, które mimo pozornej prostoty zaskakują... ⇖ 6
Staropolski Barszcz WigilijnyBarszcz wigilijny to serce... ⇖ 15
Karp w galarecie - tradycyjny przepis Karp w galarecie -... ⇖ 10
Proste, pyszne ciasto budyniowe z kokosem na ciasteczkach... ⇖ 13
Kokosowy blok Rafaello to ekspresowy deser bez pieczenia.... ⇖ 27
Delikatne naleśniki, aromatyczny farsz z leśnych grzybów... ⇖ 23
Przepyszny, puszysty i mięciutki piernik, który zawsze... ⇖ 100
Przepisy z bloga
Dziś przygotowałam dla Was kolejny prosty pomysł na... ⇖ 133
To zdecydowanie moja ulubiona sałatka z tortellini. Jest... ⇖ 252
Jedna z moich ulubionych sałatek Wielkanocnych. Szybka i... ⇖ 804
Kurczak pod pierzynką to kolejny mój pomysł na pyszny i... ⇖ 261
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 606
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 528
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 507
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 446
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 414
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 407
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 402
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 285
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 277
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 277









































