Mizeria w zupełnie nowym wydaniu
Źródło: https://www.mojedomowejedzenie.com/2023/09/mizeria-w-zupenie-nowym-wydaniu.html
Mizeria którą dziś przygotowałam jest nieco inna i ma oryginalny smak. Polecam szczególnie dla tych którym znudził się tradycyjny smak i chcieli by spróbować czegoś nowego. Jest bardzo smaczna i prosta w przygotowaniu. Polecam serdecznie.SKŁADNIKI:4-5 ogórków gruntowych1 czerwona cebulaświeży koper lub natka pietruszki SOS:2 łyżki śmietany u mnie 18%1 łyżka majonezu1 łyżeczka musztardy np. stołowej1 łyżka musztardy francuskiej1 ząbek czosnku1 łyżeczka miodusól oraz...
Najnowsze przepisy
Kogutki z makiem – kuchnia podkarpackaLokalizacja: gmina... ⇖ 9
Ciemne ciasto pod ser to klasyczny, kakaowy spód idealny... ⇖ 10
Jeśli zaczynacie już powoli planować świąteczne menu... ⇖ 24
Niskowęglowodanowa naleśniki z nadzieniem z sera z mleka... ⇖ 17
Domowy zakwas z buraków to podstawa pysznego barszczu, ale... ⇖ 19
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Dziś przygotowałam dla Was kolejny prosty pomysł na... ⇖ 133
To zdecydowanie moja ulubiona sałatka z tortellini. Jest... ⇖ 252
Jedna z moich ulubionych sałatek Wielkanocnych. Szybka i... ⇖ 804
Kurczak pod pierzynką to kolejny mój pomysł na pyszny i... ⇖ 258
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 566
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 493
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 480
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 400
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 382
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 379
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 369
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 250
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 245
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 244









































