Muszle faszerowane boczkiem z sosem pomidorowym

07.04.2018 Magda Trzeba poświęcić trochę czasu na przygotowanie faszerowanych muszli, należy też wykazać się wyczuciem czasu, bo przegotowanie makaronu może skończyć się kulinarną katastrofą. Ale gdy tylko się je próbuję, zapominam o kulinarnym mozole i w duchu sobie obiecuje ,,muszę zrobić je jeszcze raz”. Są wyśmienite, efektowne i jak już się je robi...
Najnowsze przepisy
Moja babcia miała zwyczaj codziennie zjadać jedno jabłko... ⇖ 7
Oh, let me tell you about the magic of sweet potato... ⇖ 9
Let me tell you, caprese stuffed chicken breast is one of... ⇖ 9
Let me tell you, my love for this tex mex sweet potato hash... ⇖ 7
Bardzo proste ciasto z owocami. Wystarczy wrzucić do miski... ⇖ 12
Ah, the holiday season! There’s nothing quite like... ⇖ 13
Oh, let me tell you about the pure joy of making churros at... ⇖ 17
Oh, let me tell you about *lasagna*! This classic Italian... ⇖ 16
Oh, strawberry shortcake—where do I even begin? This... ⇖ 12
Przepisy z bloga
13.04.2018 Magda W codziennym biegu ciezko znalezc... ⇖ 1436
12.04.2018 Magda Przyznam się otwarcie - przetestowałam... ⇖ 765
12.04.2018 Magda Przyznam sie otwarcie - przetestowalam... ⇖ 1434
05.04.2018 Magda Smaczna, prosta i szybka do wykonania... ⇖ 1334
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2051
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 336
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 305
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 292
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 263
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 256
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 211