Najnowsze przepisy
Cześć wszystkim miłośnikom pysznego jedzenia! Dziś mam... ⇖ 25
Taki filecik spokojnie poleci się na lekką kolację. A,... ⇖ 10
Sałatka z rukolą i złocistym kurczakiemPożywna i łatwa... ⇖ 20
Kotlety mielone z szynki wieprzowejDoskonałe kotlety... ⇖ 10
Usmażone kotlety ze zmielonego schabu wieprzowego podane z... ⇖ 37
Pasta Bagna Cauda: Włoska Tradycja Prosto z Serca Piemontu... ⇖ 31
Najlepsza papryka konserwowa własnej roboty
Jako dziecko papryki nie lubilam, teraz smakuje mi bardzo. Papryke warto jesc gdyz jest w niej duzo witaminy C, w zwiazku z czym doskonale wplywa na nasz uklad immunologiczny.papryka = witamina C = odpornoscZrobienie papryki konserwowej do sloikow na zime jest dziecinnie proste.Skladniki:- 1,5 kg papryki- cebula- czosnek- olej- ziele angielskie- lisc laurowy- 2 lyzki soliZalewa:- 1,5 l...
Przepisy z bloga
Składniki:- 200 gram masła- 30 gram świeżych drożdży-... ⇖ 5594
Pyszne ciastka naHalloween, które zaskoczą nie jedną... ⇖ 506
Ciasto z czerwonej fasoli to moje ulubione ciasto fit bez... ⇖ 533
Kasza kus kus popularna jest w kuchni arabskiej. Wykonuje... ⇖ 521
Słonecznikowiec to ciasto składające się z biszkoptu,... ⇖ 2253