Niepozorne a zdrowe – jak wykorzystać jagody goji w kuchni?

Istnieją takie rośliny, które wyróżniają się szczególnymi właściwościami prozdrowotnymi. Powinny się zatem znaleźć w każdej odpowiednio zbalansowanej diecie. Takie właśnie są jagody goji. Dlaczego warto je jeść i do czego można je dodać, żeby stworzyć pyszne i zdrowe posiłki? Jeśli chcecie wiedzieć, koniecznie przeczytajcie do końca dzisiejszy artykuł....
Najnowsze przepisy
Murzynek to ciasto, które każdy zna i raczej każdy lubi.... ⇖ 1
Prosty przepis na karkówkę, duszona na patelni. Sosik z... ⇖ 4
Przepis na pastę jajeczną z awokado, która doskonale... ⇖ 6
Rewelacyjna kiszona kapusta na dwa sposoby. Zawsze trzymam... ⇖ 12
Tosty z gofrownicy to szybki sposób na pyszne i sycące... ⇖ 9
Grzyb o ciekawej nazwie, ozorek dębowy, jak sama nazwa... ⇖ 9
Fit Bajgle (domowe) – śniadaniowy hit!Masz ochotę na... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Pudding z tapioki z karmelizowanymi figami z dodatkiem... ⇖ 49
Deser morelowy z ciasteczkami amaretti to doskonały... ⇖ 114
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2029
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 328
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 298
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 287
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 255
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 245
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 207