Żołądki kurze w sosie koperkowym

Podroby to wg mnie ciekawe kulinarnie zjawisko. Sa ludzie, ktorzy uwielbiaja, a sa tacy, ktorych obrzydzenie bierze na sama mysl o zjadaniu czegos takiego. Ja niektore podroby jem, ale z drugiej stron...
Zobacz również...
Kruche rogaliki z marmolada, cos co lubia nie tylko dzieci :). Moj... ⇖ 515
Pewnie wiele z Was robi zakupy w sklepach internetowych,... ⇖ 2
Ciasteczka biszkoptowe z konfiturą żurawinową, obsypane makiem, to... ⇖ 7
Pierniki rządzą Z okazji jutrzejszych Mikołajek mam dzisiaj dla... ⇖ 2
Domowe pierogi nadziane słodkim farszem z dużą ilości białego... ⇖ 5
Pierś z kurczaka z pieczarkami w sosie pomidorowym.Bardzo szybki i... ⇖ 21
Lekkie ciasto na bazie biszkoptu z przyprawami korzennymi, lekko... ⇖ 21
Dzisiaj krótko i na temat, wciąż jesteśmy w trakcie przygotowań... ⇖ 12