Omlet włoski z botwiną - Beetroot Leaves Omelette Recipe - Frittata alle cime di rapa rossa
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2020/05/omlet-z-botwina-beetroot-leaves.html
#SmakołykiAngeli #angelasdelicacies #leprelibatezzediangelaPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti:botwinka z 3 buraków/ 3 beetroot leaves/ foglie di 3 rape rosse2-3 jajka/ 2-3 eggs/ 2-3 uovatarty parmezan (opcjonalnie)/ grated parmesan cheese to taste/ parmigiano grattugiato (facoltativo)sól do smaku/ salt to taste/ sale a piacere1 mała cebula/ 1 small onion/ 1 piccola...
Najnowsze przepisy
Wybór odpowiednich herbat do miejsc gastronomicznych to... ⇖ 4
Przepis na aromatyczną korzenną szarlotkę idealną na... ⇖ 6
Wszyscy to wiedzą, że uwielbiam kabanosy! Domowe, robione... ⇖ 15
Ten piernik to prosty, sprawdzony i niezawodny przepis na... ⇖ 20
Jesienne listki z dynią - ciasteczka Pod koniec jesieni... ⇖ 15
Przyznam, że w tym roku bardzo czekam na święta i kilka... ⇖ 19
Przepis pochodzi z książki Smaczna Polska Magdy Gessler.... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu... ⇖ 51
Kebab na papierze do pieczenia Nastała moda na genialny... ⇖ 50
Ciasto pijak siostry Anastazji to klasyka polskich stołów... ⇖ 45
Domowy filet z indyka – zdrowa wędlina bez dodatków i w... ⇖ 39
Pyszne proste danie, do którego idealnie pasuje kasza... ⇖ 35
Miękkie ciasto, aromatyczny farsz z kapusty i grzybów,... ⇖ 33
MINI ROGALIKI Z CIASTA FRANCUSKIEGOMam dla ciebie dzisiaj... ⇖ 32
Pasta pieczarkowa z jajkiem Pasta pieczarkowa z jajkiem -... ⇖ 31









































