Łosoś pod ziołową pierzynką z kuskusem i szparagami

Soczysty filet z lososia o cytrusowej nucie, pieczony z chrupiaca, niezwykle aromatyczna pierzynka na bazie pachnacego swiezego koperku, orzeszkow ziemnych i orzezwiajacej limonki, podany z grillowanymi szparagami i kuskusem to ciekawy pomysl na klasycznego lososia w nowatorskiej odslonie.Skladniki:600g swiezego, surowego lososia pure Mowi (4 x 150g) Marynata:1 lyzka soku z cytrynysok i skor...
Najnowsze przepisy
Robię ją z kukurydzy konserwowej, dlatego można gotować... ⇖ 10
Ciasto czekoladowe ze śliwkami na kefirze to pomysł na... ⇖ 10
Sernik z mlekiem skondensowanym to ciasto, które potrafi... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Klasyczna karpatka z chrupiącego ciasta, z aksamitnym... ⇖ 711
Krokiety z dodatkiem szpinaku, nadziewane delikatnym... ⇖ 777
Pachnący tymiankiem delikatny krem z bobu i króla warzyw... ⇖ 762
Szybki w przygotowaniu, pachnący wanilią budyń na bazie... ⇖ 736
Moja wersja potrawy z Kraju Kwitnącej Wiśni złożona z... ⇖ 922
Domowe, szybkie i łatwe w przygotowaniu puszyste ciasto na... ⇖ 888
Chrupiące, lekkie gofry z orzeźwiającymi truskawkami i... ⇖ 846
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1991
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 320
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 288
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 281
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 243
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 236
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 199