Panierowane krążki cebulowe
Źródło: http://akademiaciastek.blogspot.com/2020/05/panierowane-krazki-cebulowe.html
Panierowana cebula to jedna z moich ulubionych przekąsek. Niestety nie mogę powiedzieć, że jet fit, ale zapewniam, że smakuje obłędnie. Najlepsza jest na ciepło. Zrobisz ją w kilka chwil ze składników, które znajdują się zwykle pod ręką.Składniki:2 cebule3/4 szklanki mąki pszennej1 łyżeczka soli1 jajkołyżeczka kurkumyniepełna szklanka mleka1/2 szklanki bułki tartejolej...
Najnowsze przepisy
Domowy zakwas z buraków to podstawa pysznego barszczu, ale... ⇖ 3
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 8
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 20
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 14
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Patison to bliski krewny cukinii. Jest to jedno z warzyw,... ⇖ 264
Zapiekanka to danie, które może występować pod wieloma... ⇖ 484
Często w tygodniu nie mam czasu na czasochłonne obiady, a... ⇖ 345
Zapiekanka z ciasta francuskiego z wędzonym łososiem to... ⇖ 394
Uwielbiam ciasta z owocami i kruszonką, a już najbardziej... ⇖ 611
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 557
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 474
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 470
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 393
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 371
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 359
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 245
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 234
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 233









































