Pasta z rydzów

Pasta z rydzów do słoików na zimę z maminego zeszytu. Doskonale smakuje z dodatkiem pieczywa i jak dla mnie ze świeżą cebulką.Składniki:2 kg rydzów,0,5 kg marchwi,0,5 kg cebuli,10 dag przecieru pomidorowego,2 łyżki jarzynki,1 łyżeczka pieprzu,sól do smaku,1 szklanka oleju,Sposób przygotowania:Rydze ugotować. Marchew obrać i ugotować. Cebulę zeszklić na oleju. Wszystko razem przemleć przez maszynkę, wymieszać i smażyć razem przez 15 minut. Pod koniec dodać koncentrat...
Najnowsze przepisy
Szukasz pomysłu na szybką, sycącą i wyjątkowo smaczną... ⇖ 22
Cześć Kochani zapraszam na przepis z serii PRZETWORYTym... ⇖ 30
Witam Kochani! Polecam przepyszne placki najlepsze ze... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Idealna przystawka na Wielkanocny stół. Ciasto szpinakowe... ⇖ 419
Na straganach ostatnio pojawiła się czarna. rzepa, a... ⇖ 141
Smaczna sałatka w niecodziennym wydaniu na szybką kolacje... ⇖ 146
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1604
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 269
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 216
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 207
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 166
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 160
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 156
Ciasto Orzechowa Krówka to pyszne ciasto z kajmakiem i... ⇖ 130