Paszteciki francuskie z mięsem. Porosołowe z wołowiną.
Źródło: https://kuchniazwidokiemna.blogspot.com/2016/03/paszteciki-francuskie-z-miesem.html
Takie paszteciki to swietny pomysl na wykorzystanie miesa z rosolu czy innych zup gotowanych na miesie. Przygotowuje je dosc czesto, bo robi sie je szybko i sa bardzo smaczne. Dzis mialam kawalek wolowiny, byla dosc sucha, wiec dodalam do farszu troche podsmazonego boczku, aby paszteciki byly bardziej soczyste. Jesli mam do wykorzystania gotowane mieso drobiowe to nie dodaje do niego boczku, tylko...
Najnowsze przepisy
Witajcie:) Przy sobocie zapraszam na pyszne, szybkie i... ⇖ 20
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 132
Takiego piernika jeszcze nie piekłam. Bardzo lekki i... ⇖ 26
Zdrowa pasta sardynkowa bez majonezu Dziś bardzo ... ⇖ 25
Przepisy z bloga
Zapraszam na wyśmienity serniczek. Sernik z kaszą manną.... ⇖ 671
Przepisów na klopsiki na blogu jest już kilka, bardzo je... ⇖ 443
Dziś przychodzę do Was z propozycją na błyskawiczny w... ⇖ 665
Zupa fasolowa. Gęsta i sycąca. Doskonała na pożywny... ⇖ 479
Ozorki, danie dla smakoszy podrobów. Odpowiednio... ⇖ 763
Dziś zapraszam Was na pysznego kurczaka w sosie curry z... ⇖ 623
Dzień dobry, witam się z wami po dłuższej przerwie i... ⇖ 599
Pomysłów na wykorzystanie piersi z kurczaka na blogu jest... ⇖ 415
Rolady mielone z pieczarkami zapiekane w boczku, to jeden z... ⇖ 509
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 434
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 423
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 333
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 329
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 282
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 219
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 193
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 169
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 154
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser,... ⇖ 143









































