Najnowsze przepisy
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 4
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 9
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 7
Ekspresowy porzeczkowiec to przepyszne ciasto bez pieczenia... ⇖ 24
Wasabi, znany również jako chrzan japoński, to nie tylko... ⇖ 18
Bułeczki z wykorzystaniem twarogu oraz mąki migdałowej... ⇖ 19
Fit placuszki z cukinii chrupiące z serem – zdrowy... ⇖ 34
Kluski na parze, znane również jako pampuchy czy buchty,... ⇖ 24
Pasztet mięsny z jagnięciną

Pasztet z jagnięciną to dla mnie maksimum smaku. Przepis od wielu lat w mojej rodzinie, a tata jest jego wielkim fanem. Zawsze robi się dużą blachę i mrozi małe kawałki. Zapas na dobre 2-3 miesiące. Miękki, mokry i przepyszny! Polecam. Co nam trzeba?Na dużą blachę! 1kg udźca jagnięcego 0,4 kg wątroby w indyka 0,5kg pod...
Przepisy z bloga
Pyszny, absolutnie mokry, z dodatkiem pralinek ferrero... ⇖ 99
Przepisy na czasie
Szybkie ciasto bez pieczenia na biszkopcikach nasączonych... ⇖ 145
Brzuch jak deska w 3 dni? Zielony koktajl oczyszczający na... ⇖ 55
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze... ⇖ 43
Zupa Szpinakowa (Cook4me Tefal - Multicooker) Przepis... ⇖ 41
Szybciutka, pyszna z kilku składników zrobiona sałatka... ⇖ 37
Fit placuszki z cukinii chrupiące z serem – zdrowy... ⇖ 34
Młoda kapusta na ciepło, zaprawiona zaklepką z masła i... ⇖ 27