Najnowsze przepisy
Pieczone bataty z serem brie i żurawiną to pyszna... ⇖ 15
Pasztet pieczony z mięsa i warzyw po gotowaniu rosołu. Super na kanapki. PRZEPIS
Z tym przepisem nadmiar mięsa po gotowaniu rosołu nie jest żadnym problemem. Bardzo łatwo zrobić z niego pyszny pasztet pieczony. Smakuje świetnie na kanapkach. Przepis na pasztet z mięsa po gotowaniu rosołu Składniki: Około 800 gramów mięsa po gotowaniu rosołu – najlepszy będzie indyk, wykorzystujemy też skórki. marchewka i pietruszka lub seler z rosołu – […] Artykuł Pasztet pieczony z mięsa i warzyw po gotowaniu rosołu. Super na kanapki. PRZEPIS pochodzi...
Przepisy z bloga
Kolorowa, bardzo smaczna i nie nawet nie trzeba podawaÄ... ⇖ 60
Nietypowe danie gulaszowe, bo ze schabu, który krojony... ⇖ 3090
To danie nie tylko peÅne smaku, ale i bardzo pożywne... ⇖ 77
Kilka podstawowych skÅadników, prosty przepis i... ⇖ 126