Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do przepisu na Szybki makaron z czosnkiem i... ⇖ 15
Wprowadzenie do Risotto z grzybami Co to jest risotto?... ⇖ 14
Wprowadzenie do Wrapów z Hummusem i Warzywami Dlaczego... ⇖ 11
Kawa turecka i daktyle – smak tradycji, który trwa wieki... ⇖ 16
Super szybkie oraz super smaczne ciasto owsiane z dodatkiem... ⇖ 17
Deser, który nasyci na dłużej. Prosty, szybki, idealny... ⇖ 18
Kawa, kuchnia i kadr – czyli co kocham najbardziej? Nie... ⇖ 18
Jeśli lubisz pasty kanapkowe o wyrazistym smaku, ta... ⇖ 24
Pasztet Wielkanocny

Doskonały domowy pasztet wielkanocny pieczony w formie baranka. Jest wilgotny, smarowny, nie kruszy się, idealny na śniadanie jak i kolacje. A sposób przygotowania to czysta przyjemność. Zdecydowanie będę piec go częściej. Bardzo polecam.Składniki na formę baranka (1 litr + 1 małą keksówkę):400 g chudej wieprzowiny800 g wątróbki drobiowej300 g podgardla1 duża cebula...
Przepisy z bloga
Wyjątkowy tort o smaku dwóch popularnych i pysznych... ⇖ 250
Jeden z moich ulubionych halloweenowych przepisów. Pyszne,... ⇖ 369
Proste i szybkie słodkie śniadanie, czyli amerykańskie... ⇖ 426
Obłędne Czekoladowe Ciasto z Kremem, Jagodami i Kruchymi... ⇖ 468
To chyba moje ulubione Gofry, zawsze wychodzą lekkie,... ⇖ 418
Co powiedzie na obłędny biszkopt, który przypomina... ⇖ 462
Prosty i szybki (w zaledwie 20 minut!) przepis na... ⇖ 866
Co powiecie na obiad w orientalnym stylu? Zapraszam po... ⇖ 475
Przepisy na czasie
Prosty przepis na pyszny niedzielny obiad, w brew pozorom... ⇖ 1304
W niedzielny poranek zapraszam na pyszne ciasto Truskawkowa... ⇖ 920
W końcu mamy piękną pogodę, a jak jest słońce - to i... ⇖ 621
Zrazy czy roladki? Jak się u Was mówi na takie zawijane... ⇖ 574
Cześć! Dzisiaj pieczemy przepyszne kruche ciasto z... ⇖ 530
Bajecznie pyszne i bajecznie proste w przygotowaniu ciasto... ⇖ 490
U nas sezon grillowy w pełni, więc do mięs z grilla nie... ⇖ 439