Wieprzowina po Chińsku z Grzybami Shiitake

Prosty i szybki (w zaledwie 20 minut!) przepis na orientalną, bardzo krótko smażoną wieprzowinę na sposób azjatycki. Sekret miękkości i soczystości mięsa - w tym przypadku - tkwi w krojeniu i marynowaniu jeszcze na wpół zamrożonej polędwicy. To dzięki temu wyjdą nam kruche, delikatne, cieniutkie kawałeczki, otoczone błyszczącym aromatycznym sosem z grzybami Shiitake...
Najnowsze przepisy
Cześć Kochani, zapraszam Was dziś na bardzo łatwe i... ⇖ 13
Jak przygotować zdrowe frytki beztłuszczowe? Przepis na... ⇖ 9
Pomidory to warzywo, które od pokoleń towarzyszy nam w... ⇖ 22
Gdy pierwszy raz spróbowałem wietnamskich sajgonek... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Wyjątkowy tort o smaku dwóch popularnych i pysznych... ⇖ 308
Jeden z moich ulubionych halloweenowych przepisów. Pyszne,... ⇖ 424
Proste i szybkie słodkie śniadanie, czyli amerykańskie... ⇖ 486
Obłędne Czekoladowe Ciasto z Kremem, Jagodami i Kruchymi... ⇖ 522
To chyba moje ulubione Gofry, zawsze wychodzą lekkie,... ⇖ 473
Co powiedzie na obłędny biszkopt, który przypomina... ⇖ 511
Prosty i szybki (w zaledwie 20 minut!) przepis na... ⇖ 985
Co powiecie na obiad w orientalnym stylu? Zapraszam po... ⇖ 536
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 805
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 342
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 297
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 236
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 227