Wieprzowina po Chińsku z Grzybami Shiitake

Prosty i szybki (w zaledwie 20 minut!) przepis na orientalną, bardzo krótko smażoną wieprzowinę na sposób azjatycki. Sekret miękkości i soczystości mięsa - w tym przypadku - tkwi w krojeniu i marynowaniu jeszcze na wpół zamrożonej polędwicy. To dzięki temu wyjdą nam kruche, delikatne, cieniutkie kawałeczki, otoczone błyszczącym aromatycznym sosem z grzybami Shiitake...
Najnowsze przepisy
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 7
Sałatka z kalafiorem, jajkiem i pieczarkami – lekka i... ⇖ 8
Historia Fusilli Giganti alla Eoliana Kiedy pierwszy raz... ⇖ 9
Ależ te pieczone ziemniaki z szynką i serem są dobre! A... ⇖ 19
Zielona fasolka szparagowa podana z czosnkiem i masełkiem... ⇖ 18
Przepisy z bloga
Wyjątkowy tort o smaku dwóch popularnych i pysznych... ⇖ 279
Jeden z moich ulubionych halloweenowych przepisów. Pyszne,... ⇖ 396
Proste i szybkie słodkie śniadanie, czyli amerykańskie... ⇖ 458
Obłędne Czekoladowe Ciasto z Kremem, Jagodami i Kruchymi... ⇖ 497
To chyba moje ulubione Gofry, zawsze wychodzą lekkie,... ⇖ 445
Co powiedzie na obłędny biszkopt, który przypomina... ⇖ 485
Prosty i szybki (w zaledwie 20 minut!) przepis na... ⇖ 936
Co powiecie na obiad w orientalnym stylu? Zapraszam po... ⇖ 509
Przepisy na czasie
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 142
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 99
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 55
Ciasto Orzechowa Krówka to pyszne ciasto z kajmakiem i... ⇖ 53
Wilgotne, mięciutkie i bardzo smaczne ciasto ze śliwkami,... ⇖ 46