Pasztet z wątróbki drobiowej bez pieczenia

Łatwy w przygotowaniu i przepyszny pasztet gotowy do spozycia od razu po zrobieniu. Przepis lezal dosyc dlugo w jednym z segregatorow z przepisami w kuchni na polce i w koncu nadszedl czas by go zrobic.Skladniki:500g watrobki drobiowej4 marchewki ugotowane1 cebula3 lyzki majonezusol, pieprz, majeranek do smakuoliwa z oliwekPrzygotowanie:1. Watrobke oczyscic z blon i zylek, umyc, zamoczyc w mleku ...
Najnowsze przepisy
Dzień dobry. Dzisiaj na salony wjeżdża obłędny w smaku... ⇖ 11
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Co zrobic gdy zostaje nam sporo czerstwego chleba? Ja... ⇖ 849
Przepis przelezal w zeszycie czekajac na swoja kolej i sie... ⇖ 1732
Łatwy w przygotowaniu i przepyszny pasztet gotowy do... ⇖ 1037
Szybki i prosty przepis na przepyszne muffinki, do ktorych... ⇖ 1028
Co roku tymi przepysznymi pierniczkami zajadam sie u babci.... ⇖ 967
Ostatnio pojawila sie na blogu Zupa krem z dyni, przyszedl... ⇖ 673
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 825
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 354
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 319
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 272
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 260