Pieczeń rzymska

Pieczeń rzymska faszerowana, gotowanym na twardo jajkiem. Doskonały pomysł na obiad lub na kanapkę.Składniki forma 11/22 cm :łopatka wieprzowa mielona 700 g,jajka ugotowane na twardo 4 szt,jajko surowe 1 szt,czosnek 3 ząbki,cebula 1 szt. ,musztarda 1 łyżka,chrzan 1 łyżka,olej 2 łyżki,majeranek 1 łyżka,sól 0,5 łyżeczki,pieprz 0,5 łyżeczki,Sposób przygotowania:Cebulę obrać, drobno pokroić i zeszklić na oleju wraz z wyciśniętym przez praskę czosnkiem. Mięso z...
Najnowsze przepisy
Dziś pomysł na panierowane polędwiczki z kurczaka w... ⇖ 15
Kotlety schabowe moczone w mleku i cebuli wychodzą... ⇖ 121
Chrupiący kurczak po azjatycku z kolorowymi warzywami i... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Idealna przystawka na Wielkanocny stół. Ciasto szpinakowe... ⇖ 579
Na straganach ostatnio pojawiła się czarna. rzepa, a... ⇖ 165
Smaczna sałatka w niecodziennym wydaniu na szybką kolacje... ⇖ 165
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 784
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 324
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 279
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 209
Przepyszny domowy napój jak Pysio. Jest to rewelacyjne... ⇖ 204