Pieczeń rzymska

Pieczeń rzymska faszerowana, gotowanym na twardo jajkiem. Doskonały pomysł na obiad lub na kanapkę.Składniki forma 11/22 cm :łopatka wieprzowa mielona 700 g,jajka ugotowane na twardo 4 szt,jajko surowe 1 szt,czosnek 3 ząbki,cebula 1 szt. ,musztarda 1 łyżka,chrzan 1 łyżka,olej 2 łyżki,majeranek 1 łyżka,sól 0,5 łyżeczki,pieprz 0,5 łyżeczki,Sposób przygotowania:Cebulę obrać, drobno pokroić i zeszklić na oleju wraz z wyciśniętym przez praskę czosnkiem. Mięso z...
Najnowsze przepisy
Robię ją z kukurydzy konserwowej, dlatego można gotować... ⇖ 10
Ciasto czekoladowe ze śliwkami na kefirze to pomysł na... ⇖ 10
Sernik z mlekiem skondensowanym to ciasto, które potrafi... ⇖ 37
Przepisy z bloga
Idealna przystawka na Wielkanocny stół. Ciasto szpinakowe... ⇖ 446
Na straganach ostatnio pojawiła się czarna. rzepa, a... ⇖ 145
Smaczna sałatka w niecodziennym wydaniu na szybką kolacje... ⇖ 149
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1994
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 322
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 288
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 281
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 243
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 237
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 199