Mamy 191683 przepisów na 592 blogach.

Wyświetlono: 29 razy

Pieczona dynia Kogigu

Pieczona dynia Kogigu

Japońska dynia kogigu, jedna z niewielu, której skórki nie trzeba obierać. W smaku przypomina hokkaido, jednak jest jeszcze bardziej wyrazista , orzechowo - kasztanowa a miąższ intensywnie pomarańczowy.Składniki:- 1 dynia kogigu- oliwa- sól Tylko tyle. Wystarczy pokroić i upiec w oliwie i...

Zobacz przepis...


Zobacz również...

Śledzie po kujawsku

Śledzie po kujawsku

Śledzie po kujawsku – to dość oryginalny... ⇖ 8

Choripan

Choripan

Inspiracja, choć przykra, nadeszła kilka dni... ⇖ 4

SURÓWKA Z MODREJ,...

SURÓWKA Z MODREJ,...

Surówka z modrej kapusty, w tej formie króluje... ⇖ 6

Wuzetka

Wuzetka

Zauważyłam, że ostatnio przygotowując... ⇖ 9

Sałatka na krakersach...

Sałatka na krakersach...

A wystarczy mieć tylko 6 składników i majonez... ⇖ 16

Kutia z makiem, miodem i...

Kutia z makiem, miodem i...

Słowiańska staropolska potrawa wigilijna. Mak i... ⇖ 11

Zupa grzybowa z...

Zupa grzybowa z...

Świąteczna zupa grzybowa z suszonych borowików... ⇖ 16

Zawijany makowiec krucho...

Zawijany makowiec krucho...

Świąteczna rolada makowa z dużą ilością... ⇖ 27

Piernik dojrzewający

Piernik dojrzewający

Jeśli kochacie pierniki, to piernik... ⇖ 8

Pierniczki

Pierniczki

Bezsprzecznie pierniczki to smak i zapach... ⇖ 19

Ta strona używa plików cookie w celu usprawnienia i ułatwienia dostępu do serwisu oraz prowadzenia danych statystycznych. Dalsze korzystanie z tej witryny oznacza akceptację tego stanu rzeczy.

Zapoznaj się również z nasza Polityka Prywatnosci

  
ROZUMIEM