Najnowsze przepisy
Zapraszam cię dzisiaj na pyszny obiadek, taki który... ⇖ 8
Siekane kotlety z kurczaka – prosty i pyszny przepis na... ⇖ 12
Pyszne ciasto Orzechowa Fantazja z Porzeczką – lekkie i... ⇖ 21
Witam Kochani. Polecam prosty sposób na małe co nieco do... ⇖ 14
Chyba nie ma łatwiejszego sernika do wykonania niż ten z... ⇖ 25
Pieczona dynia Kogigu

Japońska dynia kogigu, jedna z niewielu, której skórki nie trzeba obierać. W smaku przypomina hokkaido, jednak jest jeszcze bardziej wyrazista , orzechowo - kasztanowa a miąższ intensywnie pomarańczowy.Składniki:- 1 dynia kogigu- oliwa- sól Tylko tyle. Wystarczy pokroić i upiec w oliwie i soli w 180 st przez około 25 min na termoobiegu. ...
Przepisy z bloga
Gdy robię pesto z liści kalafiora, zazwyczaj wychodzi mi... ⇖ 686
Kolejny sposób na wykorzystanie tempehu. Właściwie dania... ⇖ 682
Odkąd odkryłam tempeh, idealnie zastępuję mi mięso w... ⇖ 610
W internecie roi się od przepisów na steki z kapusty,... ⇖ 1026
Ten makaron to wegetariańska wersja jednego z pierwszych... ⇖ 751
Kolejna wersja ekspresowych ciastek, tym razem z mąki... ⇖ 883
Przepisy na czasie
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 242
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 65
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 60
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 52
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 51
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 48
Drożdżówki w pomarańczowej nucie, z nadzieniem serowym... ⇖ 47
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 47