Najnowsze przepisy
Wprowadzenie do Pasztecików z mięsem i sosem czosnkowym... ⇖ 7
Wprowadzenie do Mini zapiekanek z pieczarkami i serem Mini... ⇖ 7
Proste, szybkie ciasto do którego można użyć dowolnych... ⇖ 27
Pieczona dynia Kogigu

Japońska dynia kogigu, jedna z niewielu, której skórki nie trzeba obierać. W smaku przypomina hokkaido, jednak jest jeszcze bardziej wyrazista , orzechowo - kasztanowa a miąższ intensywnie pomarańczowy.Składniki:- 1 dynia kogigu- oliwa- sól Tylko tyle. Wystarczy pokroić i upiec w oliwie i soli w 180 st przez około 25 min na termoobiegu. ...
Przepisy z bloga
Gdy robię pesto z liści kalafiora, zazwyczaj wychodzi mi... ⇖ 687
Kolejny sposób na wykorzystanie tempehu. Właściwie dania... ⇖ 683
Odkąd odkryłam tempeh, idealnie zastępuję mi mięso w... ⇖ 611
W internecie roi się od przepisów na steki z kapusty,... ⇖ 1026
Ten makaron to wegetariańska wersja jednego z pierwszych... ⇖ 753
Kolejna wersja ekspresowych ciastek, tym razem z mąki... ⇖ 884
Przepisy na czasie
Gorące kanapki z blachy przygotowuje się bardzo szybko i... ⇖ 267
Szukasz efektownego i pysznego ciasta, które zachwyci nie... ⇖ 80
Zapraszam na smaczną mizerię z ogórków. Przygotowana z... ⇖ 77
Z kremem śmietankowym, musem z jagód i kruchym spodem z... ⇖ 66
Proponujemy dzisiaj wiejskie pierogi naszej babci Zosi.... ⇖ 66
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to... ⇖ 66
Ten prosty i przepyszny deser z winogronami, kremem... ⇖ 62
Domowa mleczna kanapka to deser, który skradł serca... ⇖ 58
Drożdżówki w pomarańczowej nucie, z nadzieniem serowym... ⇖ 57