Pieczona dynia Kogigu
Źródło: http://lucywniebie.blogspot.com/2020/10/pieczona-dynia-kogigu.html
Japońska dynia kogigu, jedna z niewielu, której skórki nie trzeba obierać. W smaku przypomina hokkaido, jednak jest jeszcze bardziej wyrazista , orzechowo - kasztanowa a miąższ intensywnie pomarańczowy.Składniki:- 1 dynia kogigu- oliwa- sól Tylko tyle. Wystarczy pokroić i upiec w oliwie i soli w 180 st przez około 25 min na termoobiegu. ...
Najnowsze przepisy
Tarta de Santiago to pyszne ciasto z mielonych migdałów.... ⇖ 12
Felfla Mechwiya – Marokańskie grillowane zielone papryki... ⇖ 13
Przepisy z bloga
Gdy robię pesto z liści kalafiora, zazwyczaj wychodzi mi... ⇖ 756
Kolejny sposób na wykorzystanie tempehu. Właściwie dania... ⇖ 753
Odkąd odkryłam tempeh, idealnie zastępuję mi mięso w... ⇖ 701
W internecie roi się od przepisów na steki z kapusty,... ⇖ 1130
Ten makaron to wegetariańska wersja jednego z pierwszych... ⇖ 815
Kolejna wersja ekspresowych ciastek, tym razem z mąki... ⇖ 949
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 455
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 442
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 339
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 336
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 297
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 226
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 198
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 172
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 169
Przepyszna ryba po grecku w ekspresowej wersji dla... ⇖ 159









































