Pieczona dynia Kogigu
Źródło: http://lucywniebie.blogspot.com/2020/10/pieczona-dynia-kogigu.html
Japońska dynia kogigu, jedna z niewielu, której skórki nie trzeba obierać. W smaku przypomina hokkaido, jednak jest jeszcze bardziej wyrazista , orzechowo - kasztanowa a miąższ intensywnie pomarańczowy.Składniki:- 1 dynia kogigu- oliwa- sól Tylko tyle. Wystarczy pokroić i upiec w oliwie i soli w 180 st przez około 25 min na termoobiegu. ...
Najnowsze przepisy
Jest coś magicznego w chwili, gdy pierwsze płatki śniegu... ⇖ 13
Tradycyjny domowy obiad z roladami z karkówki i pysznym... ⇖ 16
To ciasto pachnie moim dzieciństwem! W domu zawsze robiło... ⇖ 30
Przepisy z bloga
Gdy robię pesto z liści kalafiora, zazwyczaj wychodzi mi... ⇖ 749
Kolejny sposób na wykorzystanie tempehu. Właściwie dania... ⇖ 748
Odkąd odkryłam tempeh, idealnie zastępuję mi mięso w... ⇖ 685
W internecie roi się od przepisów na steki z kapusty,... ⇖ 1111
Ten makaron to wegetariańska wersja jednego z pierwszych... ⇖ 805
Kolejna wersja ekspresowych ciastek, tym razem z mąki... ⇖ 947
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 1926
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1106
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 942
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 860
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 816
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 510









































