Pieczona dynia Kogigu
Źródło: http://lucywniebie.blogspot.com/2020/10/pieczona-dynia-kogigu.html
Japońska dynia kogigu, jedna z niewielu, której skórki nie trzeba obierać. W smaku przypomina hokkaido, jednak jest jeszcze bardziej wyrazista , orzechowo - kasztanowa a miąższ intensywnie pomarańczowy.Składniki:- 1 dynia kogigu- oliwa- sól Tylko tyle. Wystarczy pokroić i upiec w oliwie i soli w 180 st przez około 25 min na termoobiegu. ...
Najnowsze przepisy
Malinowe ciasto na biszkopcie, czyli ciasto Cud Malina jest... ⇖ 5
Przepyszne drożdżowe gofry z dodatkiem dyniowego puree :)... ⇖ 6
Kremowy, jednogarnkowy strogonow z indyka – aromatyczne... ⇖ 14
Jakąż pyszną zupę mam dziś na talerzu i zaraz dziele... ⇖ 9
Zimne nóżki drobiowe lub galareta drobiowa. Pyszne... ⇖ 15
Pierwszy raz usłyszałem o tym serze od znajomego, który... ⇖ 12
Najprostszy przepis na niby sernik bo wystarczy składniki... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Gdy robię pesto z liści kalafiora, zazwyczaj wychodzi mi... ⇖ 747
Kolejny sposób na wykorzystanie tempehu. Właściwie dania... ⇖ 748
Odkąd odkryłam tempeh, idealnie zastępuję mi mięso w... ⇖ 679
W internecie roi się od przepisów na steki z kapusty,... ⇖ 1105
Ten makaron to wegetariańska wersja jednego z pierwszych... ⇖ 804
Kolejna wersja ekspresowych ciastek, tym razem z mąki... ⇖ 944
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 803
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 740
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 678
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 416
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 329
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 317









































