Pieczona dynia Kogigu
Źródło: http://lucywniebie.blogspot.com/2020/10/pieczona-dynia-kogigu.html
Japońska dynia kogigu, jedna z niewielu, której skórki nie trzeba obierać. W smaku przypomina hokkaido, jednak jest jeszcze bardziej wyrazista , orzechowo - kasztanowa a miąższ intensywnie pomarańczowy.Składniki:- 1 dynia kogigu- oliwa- sól Tylko tyle. Wystarczy pokroić i upiec w oliwie i soli w 180 st przez około 25 min na termoobiegu. ...
Najnowsze przepisy
Poznaj rybę po grecku z fantastycznie dobranymi warzywami... ⇖ 38
Dzisiaj krótko i do rzeczy.To już kolejny piernik na moim... ⇖ 16
Łaciatek z makiem to ciasto, które przyciąga wzrok już... ⇖ 26
Ciasto jest wyśmienite, wielowarstwowe począwszy od... ⇖ 30
Przepisy z bloga
Gdy robię pesto z liści kalafiora, zazwyczaj wychodzi mi... ⇖ 762
Kolejny sposób na wykorzystanie tempehu. Właściwie dania... ⇖ 763
Odkąd odkryłam tempeh, idealnie zastępuję mi mięso w... ⇖ 716
W internecie roi się od przepisów na steki z kapusty,... ⇖ 1152
Ten makaron to wegetariańska wersja jednego z pierwszych... ⇖ 827
Kolejna wersja ekspresowych ciastek, tym razem z mąki... ⇖ 957
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 2786
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2105
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1456
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 847
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 749
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 680
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 649
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 647









































