Pieczona dynia Kogigu
Źródło: http://lucywniebie.blogspot.com/2020/10/pieczona-dynia-kogigu.html
Japońska dynia kogigu, jedna z niewielu, której skórki nie trzeba obierać. W smaku przypomina hokkaido, jednak jest jeszcze bardziej wyrazista , orzechowo - kasztanowa a miąższ intensywnie pomarańczowy.Składniki:- 1 dynia kogigu- oliwa- sól Tylko tyle. Wystarczy pokroić i upiec w oliwie i soli w 180 st przez około 25 min na termoobiegu. ...
Najnowsze przepisy
HITowe kuleczki pizzowe z serem to przekąska, która w... ⇖ 6
Ta cynamonka w innej wersji dla wielbicieli cynamonek jest... ⇖ 10
Ekspresowe rogaliki, na które ciasto składa się tylko z... ⇖ 9
Mini bajaderki z resztek ciast to szybki, łatwy deser na... ⇖ 18
SERNIK ORZECHOWO CZEKOLADOWYObłędnie pyszny sernik poleca... ⇖ 23
Przepisy z bloga
Gdy robię pesto z liści kalafiora, zazwyczaj wychodzi mi... ⇖ 767
Kolejny sposób na wykorzystanie tempehu. Właściwie dania... ⇖ 769
Odkąd odkryłam tempeh, idealnie zastępuję mi mięso w... ⇖ 722
W internecie roi się od przepisów na steki z kapusty,... ⇖ 1164
Ten makaron to wegetariańska wersja jednego z pierwszych... ⇖ 838
Kolejna wersja ekspresowych ciastek, tym razem z mąki... ⇖ 964
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3754
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2335
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1674
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 937
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 904
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 846
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 801









































