Pieczona dynia Kogigu
Źródło: http://lucywniebie.blogspot.com/2020/10/pieczona-dynia-kogigu.html
Japońska dynia kogigu, jedna z niewielu, której skórki nie trzeba obierać. W smaku przypomina hokkaido, jednak jest jeszcze bardziej wyrazista , orzechowo - kasztanowa a miąższ intensywnie pomarańczowy.Składniki:- 1 dynia kogigu- oliwa- sól Tylko tyle. Wystarczy pokroić i upiec w oliwie i soli w 180 st przez około 25 min na termoobiegu. ...
Najnowsze przepisy
Buraki to jedne z najbardziej wartościowych warzyw w... ⇖ 8
Pyszna, pyszna zupa i odżywcza i pożywna i idealna na... ⇖ 13
Leśny aromat kurek przypomina mi wakacje z dziadkiem w... ⇖ 14
Waniliowy gryczany chlebek bananowy to idealne połączenie... ⇖ 29
Słynne klopsiki z IKEA – przepis na szwedzkie klopsiki... ⇖ 44
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 177
Przepisy z bloga
Gdy robię pesto z liści kalafiora, zazwyczaj wychodzi mi... ⇖ 752
Kolejny sposób na wykorzystanie tempehu. Właściwie dania... ⇖ 752
Odkąd odkryłam tempeh, idealnie zastępuję mi mięso w... ⇖ 695
W internecie roi się od przepisów na steki z kapusty,... ⇖ 1125
Ten makaron to wegetariańska wersja jednego z pierwszych... ⇖ 812
Kolejna wersja ekspresowych ciastek, tym razem z mąki... ⇖ 948
Przepisy na czasie
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 339
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 243
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 177
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 136
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 131
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 58
Domowe pralinki są smaczne, łatwe do zrobienia i... ⇖ 57
Buraczki z czosnkiem i majonezem – prosty przepis na... ⇖ 53







































