Pieczona dynia Kogigu
Źródło: http://lucywniebie.blogspot.com/2020/10/pieczona-dynia-kogigu.html
Japońska dynia kogigu, jedna z niewielu, której skórki nie trzeba obierać. W smaku przypomina hokkaido, jednak jest jeszcze bardziej wyrazista , orzechowo - kasztanowa a miąższ intensywnie pomarańczowy.Składniki:- 1 dynia kogigu- oliwa- sól Tylko tyle. Wystarczy pokroić i upiec w oliwie i soli w 180 st przez około 25 min na termoobiegu. ...
Najnowsze przepisy
Pyszna i prosta choinka. To ratunek na szybko, by coś... ⇖ 7
Moje ulubione ciasto czekoladowe, tym razem z dodatkiem... ⇖ 16
Kurczak pieczony z pomarańczami – soczysty, aromatyczny... ⇖ 16
Rate this post Szynka miodowa z indyka na kanapki... ⇖ 20
Proste, pyszne ciasto budyniowe na ciasteczkach petit... ⇖ 34
Przepisy z bloga
Gdy robię pesto z liści kalafiora, zazwyczaj wychodzi mi... ⇖ 756
Kolejny sposób na wykorzystanie tempehu. Właściwie dania... ⇖ 756
Odkąd odkryłam tempeh, idealnie zastępuję mi mięso w... ⇖ 706
W internecie roi się od przepisów na steki z kapusty,... ⇖ 1137
Ten makaron to wegetariańska wersja jednego z pierwszych... ⇖ 821
Kolejna wersja ekspresowych ciastek, tym razem z mąki... ⇖ 951
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1513
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 658
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 576
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 554
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 505
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 459
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 450
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 429
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 342









































