Pieczona dynia Kogigu
Źródło: http://lucywniebie.blogspot.com/2020/10/pieczona-dynia-kogigu.html
Japońska dynia kogigu, jedna z niewielu, której skórki nie trzeba obierać. W smaku przypomina hokkaido, jednak jest jeszcze bardziej wyrazista , orzechowo - kasztanowa a miąższ intensywnie pomarańczowy.Składniki:- 1 dynia kogigu- oliwa- sól Tylko tyle. Wystarczy pokroić i upiec w oliwie i soli w 180 st przez około 25 min na termoobiegu. ...
Najnowsze przepisy
Dziś kolejny przepis z wielu na diecie keto. Placki są... ⇖ 8
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na... ⇖ 17
Istnieją potrawy, które mimo pozornej prostoty zaskakują... ⇖ 18
Staropolski Barszcz WigilijnyBarszcz wigilijny to serce... ⇖ 25
Karp w galarecie - tradycyjny przepis Karp w galarecie -... ⇖ 17
Przepisy z bloga
Gdy robię pesto z liści kalafiora, zazwyczaj wychodzi mi... ⇖ 756
Kolejny sposób na wykorzystanie tempehu. Właściwie dania... ⇖ 755
Odkąd odkryłam tempeh, idealnie zastępuję mi mięso w... ⇖ 705
W internecie roi się od przepisów na steki z kapusty,... ⇖ 1134
Ten makaron to wegetariańska wersja jednego z pierwszych... ⇖ 821
Kolejna wersja ekspresowych ciastek, tym razem z mąki... ⇖ 951
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 608
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 535
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 513
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 489
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 455
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 417
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 415
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 409
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 290
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 283









































