Pieczona dynia Kogigu
Źródło: http://lucywniebie.blogspot.com/2020/10/pieczona-dynia-kogigu.html
Japońska dynia kogigu, jedna z niewielu, której skórki nie trzeba obierać. W smaku przypomina hokkaido, jednak jest jeszcze bardziej wyrazista , orzechowo - kasztanowa a miąższ intensywnie pomarańczowy.Składniki:- 1 dynia kogigu- oliwa- sól Tylko tyle. Wystarczy pokroić i upiec w oliwie i soli w 180 st przez około 25 min na termoobiegu. ...
Najnowsze przepisy
Ciasto Słonecznikowy Figlarek to połączenie puszystego,... ⇖ 9
Artykuł sponsorowany – treść i zdjęcia dostarczone... ⇖ 13
28.11.2025 Magda Chrupiące ziemniaki po meksykańsku to... ⇖ 9
Czasami każdy z nas potrzebuje sobie osłodzić odrobinę... ⇖ 17
Przepis na pyszne ciasto Makowy Ananasek to połączenie... ⇖ 25
Lubisz sałatki z kurczakiem? W takim razie istnieje duża... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Gdy robię pesto z liści kalafiora, zazwyczaj wychodzi mi... ⇖ 752
Kolejny sposób na wykorzystanie tempehu. Właściwie dania... ⇖ 752
Odkąd odkryłam tempeh, idealnie zastępuję mi mięso w... ⇖ 689
W internecie roi się od przepisów na steki z kapusty,... ⇖ 1119
Ten makaron to wegetariańska wersja jednego z pierwszych... ⇖ 806
Kolejna wersja ekspresowych ciastek, tym razem z mąki... ⇖ 948
Przepisy na czasie
Jeśli szukacie przepisu na wyjątkową sałatkę, która... ⇖ 2156
Drożdżówki z serem to klasyka, której się nie da nie... ⇖ 1154
Francuskie ciastka grzebyki z makiem. Szybki i prosty... ⇖ 996
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 910
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 894
Ciasta z polewą czekoladową są przepyszne! Poniżej... ⇖ 669









































