Pieczona dynia Kogigu
Źródło: http://lucywniebie.blogspot.com/2020/10/pieczona-dynia-kogigu.html
Japońska dynia kogigu, jedna z niewielu, której skórki nie trzeba obierać. W smaku przypomina hokkaido, jednak jest jeszcze bardziej wyrazista , orzechowo - kasztanowa a miąższ intensywnie pomarańczowy.Składniki:- 1 dynia kogigu- oliwa- sól Tylko tyle. Wystarczy pokroić i upiec w oliwie i soli w 180 st przez około 25 min na termoobiegu. ...
Najnowsze przepisy
Dziś mam dla Was przepis na pyszną, tradycyjną surówkę... ⇖ 13
Składniki: ryż woreczek 100 gram, papryka średnia 6... ⇖ 13
Jutro 11 listopada czyli Dzień Niepodległości. Ale nie... ⇖ 45
Frytki z air fryer – chrupiące i złociste Chrupiące,... ⇖ 29
Przepisy z bloga
Gdy robię pesto z liści kalafiora, zazwyczaj wychodzi mi... ⇖ 744
Kolejny sposób na wykorzystanie tempehu. Właściwie dania... ⇖ 742
Odkąd odkryłam tempeh, idealnie zastępuję mi mięso w... ⇖ 670
W internecie roi się od przepisów na steki z kapusty,... ⇖ 1096
Ten makaron to wegetariańska wersja jednego z pierwszych... ⇖ 800
Kolejna wersja ekspresowych ciastek, tym razem z mąki... ⇖ 941
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 687
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 469
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 235
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 184
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 165









































