Pieczona dynia Kogigu
Źródło: http://lucywniebie.blogspot.com/2020/10/pieczona-dynia-kogigu.html
Japońska dynia kogigu, jedna z niewielu, której skórki nie trzeba obierać. W smaku przypomina hokkaido, jednak jest jeszcze bardziej wyrazista , orzechowo - kasztanowa a miąższ intensywnie pomarańczowy.Składniki:- 1 dynia kogigu- oliwa- sól Tylko tyle. Wystarczy pokroić i upiec w oliwie i soli w 180 st przez około 25 min na termoobiegu. ...
Najnowsze przepisy
Batat z pieca, lekko przypieczony na krawędziach i kremowy... ⇖ 13
Domowy chleb z ziarnami – puszysty, aromatyczny i idealny... ⇖ 8
Serniki z PodkarpaciaPrzeglądając podkarpackie przepisy... ⇖ 15
Ta sałatka warstwowa z tuńczykiem to idealny przepis na... ⇖ 35
Pyszne ciasto które zrobicie w kilka minut, wilgotne i... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Gdy robię pesto z liści kalafiora, zazwyczaj wychodzi mi... ⇖ 758
Kolejny sposób na wykorzystanie tempehu. Właściwie dania... ⇖ 760
Odkąd odkryłam tempeh, idealnie zastępuję mi mięso w... ⇖ 711
W internecie roi się od przepisów na steki z kapusty,... ⇖ 1145
Ten makaron to wegetariańska wersja jednego z pierwszych... ⇖ 822
Kolejna wersja ekspresowych ciastek, tym razem z mąki... ⇖ 954
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1802
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1171
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 696
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 651
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 611
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 600
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 562
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 487
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 479
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 462









































