Potrawka z tempehu i warzyw

Odkąd odkryłam tempeh, idealnie zastępuję mi mięso w diecie. Najbardziej lubię marynowany, ale używam też smażonego i wędzonego. Najrzadziej wykorzystuję naturalny, gdyż dodatkowo trzeba podkręcić mu smak przyprawami. Za to tempeh marynowany, smażony czy wędzony wystarczy tylko podsmażyć albo po prostu pokrojony dorzucić do dania. Najczęściej w lodówce zalegają mi marchewka...
Najnowsze przepisy
When it comes to Thanksgiving, I can’t help but get... ⇖ 6
Oh, let me tell you, cold Thanksgiving side dishes are a... ⇖ 6
Sałatka makaronowa z kurczakiem i żurawiną to propozycja... ⇖ 6
Thanksgiving has always been my favorite holiday, filled... ⇖ 9
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when... ⇖ 9
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when the... ⇖ 11
Prosta i pyszna, jak zrobiłam ją pierwszy raz nie mogłam... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Gdy robię pesto z liści kalafiora, zazwyczaj wychodzi mi... ⇖ 732
Kolejny sposób na wykorzystanie tempehu. Właściwie dania... ⇖ 738
Odkąd odkryłam tempeh, idealnie zastępuję mi mięso w... ⇖ 662
W internecie roi się od przepisów na steki z kapusty,... ⇖ 1084
Ten makaron to wegetariańska wersja jednego z pierwszych... ⇖ 792
Kolejna wersja ekspresowych ciastek, tym razem z mąki... ⇖ 928
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 832
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 357
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 353
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 332
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 270