Pieczony okoń morski (labraks)
Źródło: https://niecodziennikpary.pl/pieczony-okon-morski-labraks/
Pomysł na ten obiad podpowiedziała nam jedna z sieci swoją ofertą promocyjną. Do tej pory nazwę tej ryby – okoń morski lub labraks – znaliśmy jedynie z programów kulinarnych, więc chcąc poznać jej walory smakowe, włożyliśmy ją do koszyka. Przygotowaliśmy ją w prosty sposób – upiekliśmy ją w piekarniku, doprawiając tylko solą morską i pieprzem...
Najnowsze przepisy
Kanapka na ciepło z kiełbasą, cebulą, usmażona w jajku... ⇖ 4
Szafranowe bułeczki na dzień św. Łucji piekłam już... ⇖ 12
Domowa tortilla pszenna – prosty przepis, który warto... ⇖ 19
Paszteciki wigilijne to nieodłączny element świątecznej... ⇖ 32
Nie zdążyłyśmy upiec piernika na święta, nie szkodzi!... ⇖ 27
Pulled beef, który robi efekt „food trucka” w domowej... ⇖ 12
Barszcz czerwony z uszkami Wigilijny barszcz czerwony od... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Od czasu, gdy pierwszy raz zostałam poczęstowana bezą... ⇖ 304
Jajka w sosie tatarskim to świąteczna propozycja, która... ⇖ 425
Serowe placuszki na białkach to propozycja, dla tych,... ⇖ 413
Piernik staropolski z kremem grysikowym zagości wśród... ⇖ 550
Nasze ostatnio najczęściej pieczone ciasto to rafaello na... ⇖ 711
Nadszedł czas na przygotowanie przetworów na zimę z... ⇖ 1316
Ciasto na kefirze z letnimi owocami to szybka i łatwa... ⇖ 607
Drożdżówki z serem i porzeczkami piekłam w tym roku... ⇖ 502
Wakacje to czas, kiedy możemy troszkę więcej pogotować... ⇖ 1291
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1715
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1020
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 683
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 597
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 573
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 541
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 474
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 471
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 449









































