PIERNICZKI NA OSTATNIĄ CHWILĘ
Źródło: https://przepisy-aleksandry.blogspot.com/2012/12/pierniczki-na-ostatnia-chwile.html
Jezeli, tak jak ja, zaczynacie myslec o upieczeniu piernikow na pare dni przed swietami, to mam dla Was naprawde genialny przepis. Ciastka nie zrobia sie twarde i do tego sa przepyszne!W przepisie nalezy uzyc Golden Syrup. Wiem, ze ten produkt jest trudno dostepny w Polsce. Mozna go zrobic samemu - recze, ze przyda sie jeszcze nie raz. Przepis mozna znalezc np. TUTAJ.Jezeli przygotowalas/es danie ...
Najnowsze przepisy
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 4
Kadayif z puddingiem i pistacjami – marokański deser... ⇖ 4
Od kilku lat w sieci panuje ogromna moda na picie matchy.... ⇖ 11
Pyszna ryba z moimi ukochanymi boczniakami - tym razem w... ⇖ 11
Grudzień ma w sobie niepowtarzalną magię, która narasta... ⇖ 10
Zupa z boczniaków z ziemniakami to bardzo prosty przepis!... ⇖ 10
Ostatnio przygotowałam rogaliki z orzechowym nadzieniem... ⇖ 16
Przepisy z bloga
Zdjecie zrobione w marcu 2013 roku. W farszu mniej zoltego... ⇖ 585
Jeden z moich ulubionych przepisow rodem z Bliskiego... ⇖ 543
Tak przygotowany twarog jest numerem jeden w mojej... ⇖ 605
Czy moze byc cos lepszego na zimowy wieczor niz filizanka... ⇖ 507
Pyszny dodatek do grillowanego miesa. Suszony berberys moze... ⇖ 694
W naszym domu nadalzimno, zaopatrzeni w maly piecyk powoli... ⇖ 450
Nie jestem fanka kuchni angielskiej, ktora moim zdaniem... ⇖ 520
Moje najsmaczniejsze ciasto. Uwielbiane przez kazdego, kto... ⇖ 634
Przepis znalazlam na bloguGotowanie cieszy. Jest jedno... ⇖ 599
Na ulicy Sezamkowej mieszkal Ciasteczkowy Potwor, a w moim... ⇖ 660
Zdrowo, szybko i kolorowo.Skladniki3 pojedyncze piersi z... ⇖ 418
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 116
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 90
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 82
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 75
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 63









































