Pikantna pasta z papryczek - Harissa
Źródło: https://mazprzygarach.blogspot.com/2021/05/pikantna-pasta-z-papryczek-harissa.html
Zapraszam na ostrą pastę paprykową rodem z Tunezji. Harissa stanowi pełen smaku dodatek do sosów, zup, makaronów czy marynat. Świetnie pasuje do wszelkiego rodzaju mięs i ryb, zarówno smażonych, pieczonych czy grillowanych. Można ją przygotować z kilku składników dostępnych bez problemu w sklepach. Ilość oliwy pozwala regulować ostrość – im mniej oliwy, tym...
Najnowsze przepisy
CIASTECZKA CYNAMONOWEPyszne i bardzo aromatyczne ciasteczka... ⇖ 2
Crepes gryczane z papryką i jajkiem to francuska klasyka w... ⇖ 12
Fit Batatowy Wrap z Indykiem(*SERIA FIT*)Ten fit batatowy... ⇖ 13
Od zawsze lubiłem takie treściwe drugie dania . Mięcho... ⇖ 11
Nasza ulubiona pizza, z przepisu, który zawsze się udaje.... ⇖ 24
Tylko 3 Składniki! Genialne Chrupiące Nachosy z tortilli... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Dzisiaj przychodzę do Was z kolejnym przepisem na proste i... ⇖ 40
Dzisiaj przychodzę do Was z prostym przepisem na lekki... ⇖ 568
Dzisiaj przychodzę do Was z bardzo prostym przepisem... ⇖ 90
Dzisiaj przychodzę do was z przepisem na bardzo prosty,... ⇖ 224
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na proste, a mimo to... ⇖ 166
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 692
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 521
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 244
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 194
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 177









































