Placki Uttapam ze sfermentowanego ryżu i soczewicy
Źródło: https://www.mojemaleczarowanie.pl/2019/09/placki-uttapam-ze-sfermentowanego-ryzu.html
Uttapam to placki azjatyckie ze sfermentowanego ryzu i straczkow.Placki zawieraja duzo bialka a dzieki fermentacji sa lekko strawne.Mnie urzekly i mysle ze i Wam przypadna do gustu.Swoje placki podalam z salsa warzywna, idealnie pasuje do ich podania.Azjatyckie placki Uttapam.CZYTAJ DALEJ
Najnowsze przepisy
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 10
Kluski serowe z odrobiną gotowanych ziemniaków możemy... ⇖ 4
Pomysł na deser z jabłkami Prosty, ponadczasowy deser... ⇖ 5
Najlepsze pierniczki imbirowe- pachnące cynamonem ale i... ⇖ 9
Nadejszła wiekopomna chwila, gdzie bezkarne spożywanie... ⇖ 8
Przepisy z bloga
Torcik jabłkowy, torcik na zimno idealny na poczęstunek... ⇖ 42
Dziś zapraszam na przepyszny torcik, który rozpływa się... ⇖ 86
W lipcu pewna wspaniała dziewczyna o imieniu Justyna... ⇖ 81
Pyszna zupa dyniowa dla całej rodziny. Przepis na zupkę... ⇖ 87
Dobrych zup nigdy nie za dużo w kuchni, przynajmniej u... ⇖ 89
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 113
Mójsprawdzony przepis na ciasto na pierogi bezglutenowe.W... ⇖ 81
W dzieciństwie kotlet mielony był królem niedzielnego... ⇖ 76
Wczorajszy ryż. Produkt, który budzi skrajne emocje — z... ⇖ 73
Jesień może być piękna nawet w kuchni. Stary przepis... ⇖ 59








































