Powidła tarninowo-gruszkowe - Blackthorn Fruit & Pear Jam Recipe - Marmellata di prugnole selvatiche e pere
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2017/10/powida-tarninowo-gruszkowe-blackthorn.html
#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/ Ingredients/Ingredienti:3 kg śliwy tarniny/ 106 oz oz blackthorn fruit/ 3 chili di prugnole selvatiche3 kg gruszek/ 106 oz pears/ 3 chili di pere1 kg cukru// 35 ozsugar/ 1 chilo di tazza dizuccheroPolskiWykonanie: Polecam wpierw zrobić sok z tarniny(używając ok....
Najnowsze przepisy
Cześć kochani, na zewnątrz szaro, buro, nic się nie... ⇖ 5
Zdarza Wam się, że podczas przygotowywania tradycyjnych ,... ⇖ 16
Aktywność fizyczna to jeden z najlepszych sposobów na... ⇖ 12
Ciasto kawowe z bezą kokosową to wypiek, który doskonale... ⇖ 26
Ten przepis na zielony koktajl warzywny z blendera jest... ⇖ 20
Są dania, które robi się błyskawicznie, a smakują tak,... ⇖ 20
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Często robimy sałatki z makaronem ryżowym i ananasem.... ⇖ 725
Cześć zapraszam was dziś na kolejne pyszne ciasto, tym... ⇖ 576
Szybkie i smaczne ciasto, znakomite na każdą okazję. Tym... ⇖ 268
Likier idealny dla wielbicieli i smakoszy kawy. Jest bardzo... ⇖ 259
Bardzo aromatyczny kurczak, który znakomicie sprawdzi się... ⇖ 216









































