Powidła tarninowo-gruszkowe - Blackthorn Fruit & Pear Jam Recipe - Marmellata di prugnole selvatiche e pere
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2017/10/powida-tarninowo-gruszkowe-blackthorn.html
#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/ Ingredients/Ingredienti:3 kg śliwy tarniny/ 106 oz oz blackthorn fruit/ 3 chili di prugnole selvatiche3 kg gruszek/ 106 oz pears/ 3 chili di pere1 kg cukru// 35 ozsugar/ 1 chilo di tazza dizuccheroPolskiWykonanie: Polecam wpierw zrobić sok z tarniny(używając ok....
Najnowsze przepisy
Najlepsza surówka z kapusty pekińskiej i koperkiem Jeśli... ⇖ 7
Udka kurczaka pieczone z żurawiną to przepis jaki... ⇖ 10
Delikatny rosół wieprzowo -drobiowy z małymi pierożkami... ⇖ 12
Proste, postne i pachnące grzybami. Łazanki z kapustą to... ⇖ 9
Kanapka na ciepło z kiełbasą, cebulą, usmażona w jajku... ⇖ 15
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1731
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1050
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 686
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 598
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 576
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 542
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 474
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 471
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 452









































