Powidła tarninowo-gruszkowe - Blackthorn Fruit & Pear Jam Recipe - Marmellata di prugnole selvatiche e pere
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2017/10/powida-tarninowo-gruszkowe-blackthorn.html
#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/ Ingredients/Ingredienti:3 kg śliwy tarniny/ 106 oz oz blackthorn fruit/ 3 chili di prugnole selvatiche3 kg gruszek/ 106 oz pears/ 3 chili di pere1 kg cukru// 35 ozsugar/ 1 chilo di tazza dizuccheroPolskiWykonanie: Polecam wpierw zrobić sok z tarniny(używając ok....
Najnowsze przepisy
Składniki: jajka 3 sztuki L , cukier 3/4 szklanki, kakao... ⇖ 1
Obłędny! Przepis jest naprawdę prosty, a ciasto wygląda... ⇖ 95
Ta sałatka to idealny dodatek do smażonego karpia, dorsza... ⇖ 22
Przepyszna, wilgotna, delikatna,makowa babka, nie tylko na... ⇖ 20
Świąteczny wieniec makowy -dlaczego ten przepis jest taki... ⇖ 21
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 485
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 448
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 351
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 345
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 303
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 232
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 204
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 181
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 180
Idealne danie na ciepło na imprezy, lub na obiad. Przepis... ⇖ 180









































