Powidła tarninowo-gruszkowe - Blackthorn Fruit & Pear Jam Recipe - Marmellata di prugnole selvatiche e pere
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2017/10/powida-tarninowo-gruszkowe-blackthorn.html
#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/ Ingredients/Ingredienti:3 kg śliwy tarniny/ 106 oz oz blackthorn fruit/ 3 chili di prugnole selvatiche3 kg gruszek/ 106 oz pears/ 3 chili di pere1 kg cukru// 35 ozsugar/ 1 chilo di tazza dizuccheroPolskiWykonanie: Polecam wpierw zrobić sok z tarniny(używając ok....
Najnowsze przepisy
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 1
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 18
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 13
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 27
Ciasto drożdżowe wzbogacone o kardamon z nadzieniem z... ⇖ 10
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 556
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 474
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 462
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 393
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 373
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 364
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 357
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 245
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 233
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 225









































