Przekładaniec Agi

Biszkopt: 4 jajka w temperaturze pokojowej ½ szkl. cukru 3 czubate łyżki mąki pszennej 1 łyżka mąki ziemniaczanej 1 płaska łyżeczka proszku do pieczenia 2 łyżki kakao Masa budyniowa: 2 budynie śmietankowe 3 łyżki cukru ½ litra mleka 200 g. masła Masa kajmakowa: 5 paczek herbatników petit beurre (10 szt. w opakowaniu) ok. 500-600 g.… Czytaj dalej Przekładaniec Agi
Najnowsze przepisy
Ciasto czekoladowe ze śliwkami na kefirze to pomysł na... ⇖ 4
Sernik z mlekiem skondensowanym to ciasto, które potrafi... ⇖ 13
Szukasz inspiracji na smaczne przekąski na przyjęcie lub... ⇖ 15
Długa podróż i perspektywa wielu godzin za kółkiem?... ⇖ 19
Śliwki pod kruszonką z ciasteczkami amaretti, to deser,... ⇖ 17
Domowy schab parzony – soczysty i aromatyczny, idealny... ⇖ 26
Lubicie eksperymenty w kuchni? ja uwielbiam i jak coś mi... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Biszkopt: 4 jajka w temperaturze pokojowej ½ szkl. cukru 3... ⇖ 668
SKŁADNIKI NA BISZKOPT: 5 jajek, dużych 3/4 szklanki cukru... ⇖ 1012
Pyszne ciasto bez pieczenia z masa krowkowa i masa kinder... ⇖ 7428
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 1979
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 317
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 287
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 279
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 243
Domowe kopytka to jedno z tych dań, które nigdy się nie... ⇖ 235
Rolada biszkoptowa z jabłkami jest banalnie prosta w... ⇖ 199