Przekładaniec "Pomarańczowy Michałek"
Źródło: http://kulinarnewyskoki.blogspot.com/2017/05/przekadaniec-pomaranczowy-michaek.html
Pyszne ciasto pomaranczowe a la biszkopt przelozone dwoma pysznymi kremami, w tym jednym na bazie cukierkow Michalkow. Polaczenie pomaranczy, czekolady, sera jest przepyszne. Ciasto kruche w srod...
Najnowsze przepisy
Makowiec, sernik i piernik, te trzy klasyki zawsze piekę... ⇖ 13
Sałatka jarzynowa z burakami to bardzo smaczna odmiana... ⇖ 6
Gwiazda betlejemska Zimowe wieczory mają w sobie coś z... ⇖ 6
Druga nieco inna propozycja fit makowca, którego robi się... ⇖ 13
Śledzie gajowego z suszonymi borowikami (po myśliwsku)Są... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Bardzo dobrze pamietam czasy, gdy na sklepowych polkach... ⇖ 1029
Ah te przyprawy, ah te ziola, ah te zapachy!Nie ma kuchni... ⇖ 1019
Istnieja w swiecie takie polaczenia, ktore sa idealne! Nic... ⇖ 1117
Nie wiem skad sie bierze ten wyjatkowy smak... Kilka... ⇖ 1042
Ciastka noworoczne, poswiateczne, zdrowe... w wydaniu... ⇖ 1118
Jak tu nie uwielbiac czekolady i orzechow? To polaczenie... ⇖ 1047
Jesli chodzi o pierogi, to nie ma u mnie kompromisu- ciasto... ⇖ 1128
Wyjatkowy pasztet w wydaniu wegeterianskim albo nawet... ⇖ 1071
Jesli tak jak ja, lubicie nie tylko jesc slodycze, ale tez... ⇖ 1003
Od kiedy zaczelam przykladac wieksza uwage do tego, co jem,... ⇖ 1081
Wstyd sie przyznac,ze tak dlugo nic nie dodawalam.... Ale... ⇖ 1080
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1826
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1210
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 727
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 699
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 614
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 604
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 568
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 491
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 488
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 470









































