Przekładaniec "Pomarańczowy Michałek"
Źródło: http://kulinarnewyskoki.blogspot.com/2017/05/przekadaniec-pomaranczowy-michaek.html
Pyszne ciasto pomaranczowe a la biszkopt przelozone dwoma pysznymi kremami, w tym jednym na bazie cukierkow Michalkow. Polaczenie pomaranczy, czekolady, sera jest przepyszne. Ciasto kruche w srod...
Najnowsze przepisy
Boczek pieczony rolowany to jeden z tych klasycznych... ⇖ 4
Już od kilku lat staram się przygotowywać na Święta... ⇖ 18
Jesiotr to ryba, która nie potrzebuje wielu dodatków.... ⇖ 26
Leśna, gotowana bez pośpiechu - zupa grzybowa to jeden z... ⇖ 25
Pyszne, kokosowe ciasto przekładane słonymi krakersami.... ⇖ 28
Aromatyczna, klarowna i pełna głębokiego smaku suszonych... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Bardzo dobrze pamietam czasy, gdy na sklepowych polkach... ⇖ 1033
Ah te przyprawy, ah te ziola, ah te zapachy!Nie ma kuchni... ⇖ 1027
Istnieja w swiecie takie polaczenia, ktore sa idealne! Nic... ⇖ 1127
Nie wiem skad sie bierze ten wyjatkowy smak... Kilka... ⇖ 1049
Ciastka noworoczne, poswiateczne, zdrowe... w wydaniu... ⇖ 1122
Jak tu nie uwielbiac czekolady i orzechow? To polaczenie... ⇖ 1057
Jesli chodzi o pierogi, to nie ma u mnie kompromisu- ciasto... ⇖ 1134
Wyjatkowy pasztet w wydaniu wegeterianskim albo nawet... ⇖ 1077
Jesli tak jak ja, lubicie nie tylko jesc slodycze, ale tez... ⇖ 1009
Od kiedy zaczelam przykladac wieksza uwage do tego, co jem,... ⇖ 1086
Wstyd sie przyznac,ze tak dlugo nic nie dodawalam.... Ale... ⇖ 1089
Przepisy na czasie
Prosty przepis na klasyczny drożdżowy makowiec. Przepis... ⇖ 3106
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 2169
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1515
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 861
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 769
Duszona pierś z indyka na kanapki Dziś zdrowa domowa... ⇖ 725
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 712
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 694
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 662









































