Pstrąg smażony sauté
Źródło: http://tradycyjnakuchnia.blogspot.com/2015/02/pstrag-smazony-saute.html
Sauté jest to metoda przyrzadzania potraw polegajaca na smazeniu w malej ilosci silnie rozgrzanego tluszczu. Jest to rowniez metoda smazenia miesa, ryb bez zadnej panierki tylko przyprawion...
Najnowsze przepisy
Makowiec, sernik i piernik, te trzy klasyki zawsze piekę... ⇖ 13
Sałatka jarzynowa z burakami to bardzo smaczna odmiana... ⇖ 6
Gwiazda betlejemska Zimowe wieczory mają w sobie coś z... ⇖ 6
Druga nieco inna propozycja fit makowca, którego robi się... ⇖ 13
Śledzie gajowego z suszonymi borowikami (po myśliwsku)Są... ⇖ 22
Przepisy z bloga
Wciąż mamy lato. Wysokie temperatury nie odpuszczają. W... ⇖ 557
Zmorom większości osób, które się odchudzają, jest na... ⇖ 667
Owoce Goji coraz częściej pojawiają się w polskiej... ⇖ 812
Tunczyk to ryba bogata w witaminy i kwasy omega-3, ktora... ⇖ 1910
Pytanie, ktore czesto zadaja nowi rodzice, dotyczy w duzej... ⇖ 1012
Do Wielkanocy pozostalo juz niewiele czasu, dlatego... ⇖ 982
Quesadilla to swietna potrawa na szybko, ktora wpisze sie w... ⇖ 976
Kluski lane to moj ulubiony dodatek do zup. Dzisiejsza... ⇖ 929
Placuszki owsiane naleza do mojego TOP sniadaniowego bez... ⇖ 902
Tradycyjny przepis na proste, pyszne ciasto. Zawsze... ⇖ 3078
To bardzo prosty przepis na tradycyjna golonke, ktora... ⇖ 1653
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1826
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1209
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 725
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 699
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 614
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 604
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 568
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 491
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 488
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 470









































