Pulpeciki po cygańsku

Pulpeciki po cygańsku to doskonałe danie na ciepło na imprezę, święta, czy na obiad. Pulpeciki są delikatne, soczyste i rozpływają się w ustach. Bardzo dobrze smakują również na drugi dzień. Zazwyczaj przygotowuję ich więcej i mam obiad na dwa dni. Polecam podawać z ziemniakami, kaszą czy ryżem. Bardzo często wracam do tego przepisu więc polecam go serdecznie. SKŁADNIKI: 400 g łopatki 1 jajko 4 łyżki bułki tartej 2 ząbki czosnku 1 łyżeczka soli...
Najnowsze przepisy
Kreatyna to jeden z najlepiej poznanych suplementów diety... ⇖ 1
Thanksgiving is all about family, friends, and, of course,... ⇖ 4
Ah, Thanksgiving! It’s that magical time of year when... ⇖ 5
Thanksgiving is just around the corner, and let me tell... ⇖ 8
Zapraszam na nowy przepis, tym razem jest to chlebek... ⇖ 6
Oh, cranberry relish! It’s a Thanksgiving staple that... ⇖ 8
Prosta, szybka surówka do obiadu. Przepis z bloga Kwestia... ⇖ 7
Przepisy z bloga
Dziś przygotowałam dla Was kolejny prosty pomysł na... ⇖ 105
To zdecydowanie moja ulubiona sałatka z tortellini. Jest... ⇖ 218
Jedna z moich ulubionych sałatek Wielkanocnych. Szybka i... ⇖ 779
Kurczak pod pierzynką to kolejny mój pomysł na pyszny i... ⇖ 218
Przepisy na czasie
Murzynek to takie ciasto, które piekło się u mnie w domu... ⇖ 838
Przysmak Sułtana to jedno z tych ciast, które wygląda... ⇖ 387
Sezon na grzyby jest w pełni, w tym roku jest istne,... ⇖ 363
Sernik bez sera to taki wypiek, który potrafi naprawdę... ⇖ 349
Sernik to jedno z tych ciast, które nigdy się nie nudzą... ⇖ 281