Pulpety i klopsy wg mojej Teściowej - My Mother in law s meatballs - Le polpette di mia Suocera
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2014/12/pulpety-i-klopsy-wg-mojej-tesciowej-my.html
#SmakołykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti:500-600 g mielonego mięsa cielęcego lub wołowego/17.5-21 oz minced veal or beef/ 500-600 g di vitello o manzo macinatokilka suchych bułek/ a pice of dry white bread or some rolls/ un pezzo di pane bianco secco o panini secchiprzecier pomidorowy/ tomato sauce/...
Najnowsze przepisy
Kogutki z makiem – kuchnia podkarpackaLokalizacja: gmina... ⇖ 4
Ciemne ciasto pod ser to klasyczny, kakaowy spód idealny... ⇖ 6
Jeśli zaczynacie już powoli planować świąteczne menu... ⇖ 21
Niskowęglowodanowa naleśniki z nadzieniem z sera z mleka... ⇖ 11
Domowy zakwas z buraków to podstawa pysznego barszczu, ale... ⇖ 17
Błyskawiczny piernik z polewą czekoladową Błyskawiczny... ⇖ 19
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 30
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 565
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 490
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 480
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 400
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 381
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 376
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 364
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 248
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 242
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 237









































