Puree dyniowe

Puree dyniowe, to swietna baza do wielu potraw. Mozna je przechowywac w sloikach przez kilka miesiecy.Skladniki:- niewielka dynia,Wykonanie:1. Dynie myje i kroje na kilka czesci. Za pomoca lyzki pozbywam sie pestek (pestek nie wyrzucam, choc nie uzyje ich w tym przepisie) i twardych wlokien. 2. Kawalki dyni wkladam na wylozonej papierem blaszce i pieke w temperaturze 180 st. C&nb...
Najnowsze przepisy
Sok z winogron Dzisiaj w "Furtce do ogrodu" jesień pachnie... ⇖ 6
Czy chcesz, by tort wyglądał nienagannie od pierwszego... ⇖ 13
Polecam Wam mój szybki obiad z ostatniego tygodnia.... ⇖ 25
Oh my goodness, let me tell you about one of my absolute... ⇖ 26
Let me tell you about the ultimate comfort food: chocolate... ⇖ 28
Let me tell you, making Lavender Earl Grey ice cream is an... ⇖ 28
Przepisy z bloga
Patison to bliski krewny cukinii. Jest to jedno z warzyw,... ⇖ 217
Zapiekanka to danie, które może występować pod wieloma... ⇖ 460
Często w tygodniu nie mam czasu na czasochłonne obiady, a... ⇖ 314
Zapiekanka z ciasta francuskiego z wędzonym łososiem to... ⇖ 335
Uwielbiam ciasta z owocami i kruszonką, a już najbardziej... ⇖ 580
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2193
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 400
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 379
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 375
Czasem mam ochotę podać na obiad coś swojskiego,... ⇖ 369
Rewelacyjna kiszona kapusta na dwa sposoby. Zawsze trzymam... ⇖ 367
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 333