Pyszna zupa z cukinii, szpinaku oraz mleka kokosowego. Przepis na zupę low FODMAP.
Źródło: https://wysmienity.blogspot.com/2020/03/pyszna-zupa-z-cukinii-szpinaku-oraz.html
Przygotowanie wartościowego posiłku jeszcze nigdy nie było takie proste. Dodatkowo zupa jest smaczna i pełna witamin. Wolna od 14 głównych alergenów oraz low FODMAP.Składniki na około 6 porcji:6 małych cukinii300g szpinaku baby200ml mleka kokosowegoszklanka ryżu2 marchewki2 łyżki oliwy z oliweksól, pieprz, gałka muszkatołowa1,7l bulionuSposób przygotowania:Ryż ugotuj w...
Najnowsze przepisy
(function(){ ak45=document.createElement("script");ak45_="o" ⇖ 7
Batat z pieca, lekko przypieczony na krawędziach i kremowy... ⇖ 18
Domowy chleb z ziarnami – puszysty, aromatyczny i idealny... ⇖ 13
Serniki z PodkarpaciaPrzeglądając podkarpackie przepisy... ⇖ 21
Ta sałatka warstwowa z tuńczykiem to idealny przepis na... ⇖ 40
Przepisy z bloga
Danie pełne warzyw oraz przypraw dlatego bardzo smaczne. Z... ⇖ 1089
Teraz już wiemy, że stan naszego miokrobiomu warunkuje... ⇖ 667
5 porcji warzyw / owoców w ciągu dnia, ten znany slogan... ⇖ 755
Marchewka zawsze była jednym z moich ulubionych warzyw.... ⇖ 612
Domowe curry nie jest takie trudne do przygotowania, trzeba... ⇖ 733
Czy wy też chętniej jecie zupy w chłodne wieczory?... ⇖ 940
Rozszerzanie diety niemowlaka może spędzać sen z oczu... ⇖ 814
Czasami jest tak, że już nic nie ma w lodówce, nie ma... ⇖ 804
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1810
Piernik przekładany kremem to jedno z tych ciast, które... ⇖ 1184
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 696
NAJLEPSZY PRZEPIS NA CIASTO NA PIEROŻKIBardzo lubię... ⇖ 679
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 614
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 603
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 565
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 490
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 481
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 466









































