Najnowsze przepisy
Grillowany łosoś z salsą mango Zapraszam was dzisiaj do... ⇖ 32
Risotto ze szparagami (risotto agli asparagi) to wiosenne i... ⇖ 60
Ragoût z dziczyzny
W ostatnim czasie w naszej kuchni króluje dziczyzna. Na niedzielny obiad przygotowaliśmy wytrawne ragoût z dziczyzny, a dokładnie z dzika, jelenia i sarny. Owej wytrawności potrawie nadało nie tylko mięso, ale także dobre wino, gorzka czekolada i świeża leśna żurawina. Wraz z kolejnymi etapami gotowania dziczyzny, danie przyjmowało to, co najlepsze z kolejno dodawanych składników,...
Przepisy z bloga
Jajka w sosie tatarskim to świąteczna propozycja, która... ⇖ 101
Serowe placuszki na białkach to propozycja, dla tych,... ⇖ 69
Piernik staropolski z kremem grysikowym zagości wśród... ⇖ 149
Nasze ostatnio najczęściej pieczone ciasto to rafaello na... ⇖ 258
Nadszedł czas na przygotowanie przetworów na zimę z... ⇖ 694
Ciasto na kefirze z letnimi owocami to szybka i łatwa... ⇖ 273
Drożdżówki z serem i porzeczkami piekłam w tym roku... ⇖ 187