Najnowsze przepisy
Spaghetti con le Polpette: Włoska Tradycja na Twoim Stole... ⇖ 22
Sałatka z brokułem i serem sałatkowym to idealny pomysł... ⇖ 77
Rahmkoch – deser z Salzburga
Rahmkoch zaintrygował nas podczas oglądania programu kulinarnego w niemieckiej telewizji. Ten rarytas kuchni austriackiej gotuje się z mąki, śmietany kremówki, masła i rodzynek, a następnie pozwala ostygnąć i stężeć. Według programu najczęściej podawany jest w restauracjach przy stokach narciarskich, gdyż stanowi pożywny i energetyczny deser. Składniki na Rahmkoch 500 g mąki...
Przepisy z bloga
Jajka w sosie tatarskim to świąteczna propozycja, która... ⇖ 99
Serowe placuszki na białkach to propozycja, dla tych,... ⇖ 66
Piernik staropolski z kremem grysikowym zagości wśród... ⇖ 147
Nasze ostatnio najczęściej pieczone ciasto to rafaello na... ⇖ 255
Nadszedł czas na przygotowanie przetworów na zimę z... ⇖ 691
Ciasto na kefirze z letnimi owocami to szybka i łatwa... ⇖ 271
Drożdżówki z serem i porzeczkami piekłam w tym roku... ⇖ 184