Ravioli z miętą i ricottą (Zaproszenie do akcji Czuję miętę - czyli mięta w mojej kuchni) - Ravioli di ricotta alla menta
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2016/03/ravioli-z-mieta-i-ricotta-zaproszenie.html
#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPrzepis lokalny z włoskiej wyspy Pantelleria/ Italian recipe from the island of PantelleriaUna ricetta tipica di PantelleriaPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti300 g mąki pszennej / 10.5 oz plain wheat flour/ 300 g di farinapiù quella per la lavorazione3 jajka/ 3 eggs/ 3...
Najnowsze przepisy
Mięciutki, wilgotny, po prostu rozpływa się w ustach.... ⇖ 1
Wino to nie tylko szlachetny trunek do degustacji, ale i... ⇖ 2
Miodownik z kremem budyniowym to jedno z tych tradycyjnych... ⇖ 19
Ciasto drożdżowe wzbogacone o kardamon z nadzieniem z... ⇖ 9
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 547
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 473
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 448
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 389
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 372
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 351
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 328
Tulipany do barszczyku to znakomita propozycja podania... ⇖ 245
Makowiec japoński to takie ciasto, które niby wydaje się... ⇖ 228
Pyszny miodownik z kakaową masą grysikową i z orzechami... ⇖ 221









































