Razowy wieniec (chleb) z siemieniem lnianym i rozmarynem - Flax Seed and Rosemary Wholemeal Bread - Corona integrale ai semi di lino con rosmarino
Źródło: https://angelasdelicacies.blogspot.com/2017/05/razowy-wieniec-chleb-z-siemieniem.html
Smakołyki Angeli via FacebookPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/Ingredienti300 g mąki pszennej pełnej/ 10.5 whole meal flour/ 300 g di farina integrale200 g mąki pszennej np. durum/ 7 oz plain wheat flour/ 200 g di farina di grano duro oppure 0 100 g siemienia lnianego/ 5 oz ground flax seed/ 100 g di semi di lino300 ml letniej wody/ 300 mllukewarm water/ 300 ml di acqua...
Najnowsze przepisy
Grecka kuchnia to smak lata, morza i gaju oliwnego w jednym... ⇖ 5
Wigilijne barszcze i zupy z Podkarpacia Nasz region to... ⇖ 21
Tymi ciasteczkami przerwałam pisanie bloga, nimi otwieram... ⇖ 13
Nie ma nic lepszego niż domowa konserwa. Taką konserwę... ⇖ 98
2 jajka80 g cukru100 ml oleju2 dojrzałe banany150 g mąki... ⇖ 14
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Masz ochotę na coś słodkiego bez pieczenia? Zrób sernik... ⇖ 1400
To niezwykle proste ciasto piernikowe, które zawsze się... ⇖ 645
Cześć! Dzisiaj robimy ciasto lion bez pieczenia, to... ⇖ 560
Sernik łaciaty z brzoskwiniami i makiem to ciasto, które... ⇖ 542
Kremowe, delikatne ciasto z białą czekoladą i cukierkami... ⇖ 493
Przepyszny domowy pasztet do smarowania. W sklepie tak... ⇖ 445
Pyszny, mięciutki i delikatny. Idealne na półmisek... ⇖ 439
Paszteciki z mięsem, z ciasta drożdżowo-kruchego to... ⇖ 425
W naszym domu na Wigilii karp jest jednym z obowiązkowych... ⇖ 331









































