Risotto z cielęciną - Risotto with veal - Risotto con il vitello

#SmakoykiAngeli #leprelibatezzediangela #angelasdelicaciesPolski/English/ItalianoSkładniki/Ingredients/ Ingredienti200 - 300 g ryżu (np. arborio)/ 7- 10.5 oz (arborio) rise/ 200- 300 g di riso arborioNadzienie:/Filling:/ Farcita:250-300 g ugotowanego do miękkości mięsa (najlepiej cielęciny)/ 8-10.5 oz soft cooked meat (preferably veal)/ 250-300 g di carne cotta (più buono di...
Najnowsze przepisy
Pudding z tapioki z karmelizowanymi figami z dodatkiem... ⇖ 14
Sernik to u mnie w domu ciasto wyjątkowe – zawsze... ⇖ 218
Torta di Pere e Amaretti z efektem kakaowego marmurka,... ⇖ 15
Prosta przekąska, zaskakujące połączenie smaków.... ⇖ 16
Ogórki w azjatyckim stylu – chrupiąca przekąska pełna... ⇖ 19
Placki z cukinii to prosty i szybki pomysł na obiad lub... ⇖ 30
Carpaccio z arbuza z fetą Carpaccio z arbuza z fetą -... ⇖ 21
Kremowa zupa z cukinii i groszku– delikatna, zdrowa i... ⇖ 19
Przepisy z bloga
Przepisy na czasie
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę... ⇖ 1428
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na... ⇖ 621
Zapraszam Was serdecznie do kolejnego przepisu, w którym... ⇖ 535
Uwielbiam , chociaż nie jestem przesadnie mięsożerna.I... ⇖ 495
Najlepszy kompot na zimę to jest ten z mirabelek, który... ⇖ 446
Plasterki kanapkowe na zimę to znakomita propozycja na... ⇖ 444
Znakomite na zimę złote ogórki, które świetnie nadają... ⇖ 436
Chrupiąca, owocowa pokusa to ciasto, które moi bliscy... ⇖ 404