Sajgonki z Warzywami i Mięsem

Sajgonki, jedno z najpopularniejszych dań kuchni chińskiej. Chrupiące z zewnątrz, o wyjątkowym przepysznym mięsno-warzywnym wnętrzu. Są łatwiejsze w przygotowaniu niż można się spodziewać! Bardzo polecam! Składniki:20 arkuszy papieru ryżowego250-300 g mięsa mielonego wołowego lub wieprzowo-wołowego1pęczek szczypiorku1 marchewka1 pietruszka 2/3 szklanki ugotowanego ryżu2...
Najnowsze przepisy
Polecam Wam mój szybki obiad z ostatniego tygodnia.... ⇖ 20
Oh my goodness, let me tell you about one of my absolute... ⇖ 21
Let me tell you about the ultimate comfort food: chocolate... ⇖ 24
Let me tell you, making Lavender Earl Grey ice cream is an... ⇖ 20
Oh, let me tell you about my absolute obsession with these... ⇖ 18
Kluski śląskie to klasyk kuchni polskiej, którego nie... ⇖ 26
Przepisy z bloga
Wyjątkowy tort o smaku dwóch popularnych i pysznych... ⇖ 290
Jeden z moich ulubionych halloweenowych przepisów. Pyszne,... ⇖ 410
Proste i szybkie słodkie śniadanie, czyli amerykańskie... ⇖ 470
Obłędne Czekoladowe Ciasto z Kremem, Jagodami i Kruchymi... ⇖ 510
To chyba moje ulubione Gofry, zawsze wychodzą lekkie,... ⇖ 459
Co powiedzie na obłędny biszkopt, który przypomina... ⇖ 498
Prosty i szybki (w zaledwie 20 minut!) przepis na... ⇖ 953
Co powiecie na obiad w orientalnym stylu? Zapraszam po... ⇖ 521
Przepisy na czasie
Cześć Kochani, dziś zapraszam Was na kolejny przepis z... ⇖ 2190
Zdrowsza, bo bez cukru wersja soku z aronii na zimę. W tym... ⇖ 396
Sos pomidorowy, który robię co roku. Jest rewelacyjny do... ⇖ 378
Ciasto Pijak to jeden z tych wypieków, które zawsze się... ⇖ 373
Czasem mam ochotę podać na obiad coś swojskiego,... ⇖ 363
Rewelacyjna kiszona kapusta na dwa sposoby. Zawsze trzymam... ⇖ 359
Szukasz sprawdzonego przepisu na tort na urodziny, który... ⇖ 331